Deze app motiveert jou wél om te gaan hardlopen

Heb jij wat extra motivatie nodig om je hardloopschoenen uit de kast te halen? Of heb je weleens genoeg van je standaard rondje hardlopen en kun je wel wat extra spanning gebruiken? De hardloop app ‘Zombies, Run‘ is dé oplossing. En ja, dit is precies wat je denkt: je rondje hardlopen verandert in een ontsnapping voor zombies. En dit is niet alleen spannend en hilarisch, maar ook heel motiverend. Want tijdens een zombie apocalypse wil je natuurlijk overleven en de enige optie is: rennen!

Zombies, Run!

De app doet wat andere hardloop apps ook doen, zoals je afstand, tijd, snelheid bijhouden. Maar daarnaast wordt je ook meegenomen in een spannend verhaal. Iedere hardloopsessie is een missie, waarin je ontsnapt aan de zombies en voorwerpen verzamelt om te overleven. Al rennend los je mysteries op en kom je steeds dieper in het verhaal. En stoppen met rennen kan natuurlijk niet, want je moet uit handen van de zombies blijven..

Het maakt niet uit of je al getraind ben of net begint met hardlopen want de app werkt op verschillende tempo’s. Na het downloaden van de app kun je de eerste vier missies gratis spelen. Daarna komt er iedere week een nieuwe missie vrij. Wil je vaker dan één keer in de week hardlopen? Dan kun je upgraden naar een pro-versie. Dus, waar wacht je nog op? Download de app en ga!

Zo wordt hardlopen leuker én makkelijker
> De hardloop essentials waarmee je perfect van start gaat

Beter worden in hardlopen? Deze tips helpen je:
> 3 tips om beter te worden in hardlopen

En natuurlijk is nieuwe sportkleding ook een héle goede motivatie:
> De meest stijlvolle sportkleding die je NU wil hebben