Deze beautyproducten doen hun werk tijdens het slapen

Oké, hoe chill klinkt dit! Beauty producten die hun werk doen terwijl jij lekker op één oor ligt. Je hoeft dus helemaal niets te doen en je wordt er alleen maar knapper van wakker. Volgens mij hebben we genoeg gezegd. Lees dus gauw verder!

Body Serum
Serum klinkt natuurlijk niet ideaal voor je lichaam, maar één keer proberen en je wilt niet meer anders! We negeren de naam serum en focussen ons op de feiten: zelfs ruwe ellebogen worden onwijs zacht. Ook absorbeert het serum in no time, waardoor je niet glibberig het bed in duikt.

Lip balm
Dit is een van de fijnste beauty producten voor in de nacht. Een dun laagje van deze heerlijk zachte, hydraterende en verfrissende balsem op je lippen voor het slapengaan en je wordt wakker met de zachtste lippen die je ooit hebt gehad.
Haarmasker
Nee, dit keer gebruik je dit haarmasker niet voor in de douche. Je kamt het haarmasker door droog haar en wikkel het in een sjaal (of zachte handdoek) voordat je gaat slapen. Was de volgende ochtend je haar en tadaaaa:  gladde, glanzende lokken zoals in je dromen!
Handcrème
Je handcrème alleen overdag gebruiken is vanaf nu niet meer aan de orde. Vet je handen voordat je gaat slapen (en ook als je je mobiel al hebt weggelegd) en je wordt de volgende ochtend wakker met super softe handen.
Oog gel
Vooral handig als je een korte nachtrust hebt: oog gel van Laneige. Deze superlichte oog gel verzacht en verheldert waardoor jij er dus ontzettend uitgeslapen uit ziet. En dat zelfs terwijl je maar een paar uur hebt geslapen.
READ NEXT:


>