Deze festivals ken je nog niet, en wil je heen!

YES! Het festival seizoen komt er alweer bijna aan. Dit betekent dat je voor veel festivals nu al kaartjes kunt kopen. Maar welke festivals zijn nou echt het geld waard om naar toe te gaan? Wij hebben een lijstje gemaakt van de festivals waar je echt heen moet dit jaar!

Graevental

Graevental is het allervetste festival in Limburg. Dit feest zal op 7, 8, 9 en 10 juli plaatsvinden. Overdag kun je feesten in het bos en ’s avonds in het klooster!

By The Creek festival

Dit (nog vrij) nieuwe festival is in Vianen (vlakbij Utrecht). De beste technomuziek zal op dit festival gedraaid worden. By the Creek is een eendaags festival. Vorig jaar was het erg populair en zal daarom dit jaar snel uitverkocht zijn! Als je hierheen wilt, moet je snel zijn. De early bird kaarten zijn namelijk al weg!

Best Kept Secret

Op dit festival komen er drie dagen lang allemaal verschillende nieuwe bandjes langs. Zo kun je veel meer nieuwe muziek ontdekken. Maar er zijn ook grote headliners, dit jaar komt bijvoorbeeld Radiohead en Artic Monkeys. Dit festival zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 juli op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Weekendkaartjes zijn al helemaal uitverkocht. Wel kan je nog ticketswap kijken en zijn er nog kaartjes voor de vrijdag!

Appelsap

Appelsap is een bekend hiphop festival. Hier wordt de allerleukste hiphop en elektronische muziek gedraaid. De sfeer is hier superfijn en iedereen is gewoon heel relaxed. En ben je na dit festival nog niet uitgedanst? Dan kun je ook nog naar een Appelsap afterparty! Appelsap is op 12 augustus in Amsterdam en kaartjes zijn al beschikbaar!

WAE

We are electric is het festival voor electric lovers. Er wordt op dit festival geen hiphop muziek gedraaid, alleen maar electric! Dit festival is 3 dagen en wordt gegeven op het E3 strand in Eersel. Je kunt hier ook blijven slapen in super leuke Festipi!

Het festival is 16,17 en 18 juli en de kaartverkoop is al gestart!

Mumbai Color Festival

Dit festival zal 5 mei (bevrijdingsdag) in Utrecht plaatsvinden. Onder het genot van (deep)house beats kun je bij dit festival elkaar lekker onder gooien met kleurpoeder. Zo ziet dit festival er echt super leuk uit!

De kaartverkoop is al sinds 28 januari gestart, so hurry up! De kaartjes zijn niet heel duur en daarom meer reden om erheen te gaan!

Intents Festival

Houd je meer van wat ruige muziek? Dan is Intens festival wel wat voor jou! Op dit populaire festival wordt vooral hardstyle gedraaid. Het zal plaatsvinden op 26,27 en 28 mei in Oisterwijk. Ja je leest het goed, drie dagen lang! Helaas is de zaterdag 27 mei al uitverkocht, dus wees er snel bij als je nog een kaartje wilt bemachtigen!

Amsterdam Open Air

Misschien wel een van de leukste festivals is Amsterdam Open Air. Amsterdam Open Air komt elk jaar weer terug en dit jaar zal het festival 3 en 4 juni plaatsvinden. Het fijne van dit festival is dus dat het op twee dagen is! Leuk weetje: iedere man of vrouw steekt voor dit festival extra veel tijd en moeite in zijn/haar festivaloutfit.

Bijna alle soorten muziek zal bij dit festival gedraaid worden. Van house tot techno en van hip-hop tot disco muziek, voor ieder wat wils! De verkoop van de kaartjes is al begonnen, dus beslis snel. En ook al zijn de kaartjes best prijzig, het is je geld echt waard!

Awakenings Festival

Vindt je techno muziek helemaal geweldig? Op Awakenings Festival worden alle soorten techno gedraaid! Ook dit festival is super groot en zeker je geld waard om naar toe te gaan. Het zal plaats vinden op 24 en 25 juni in Spaarnwoude. Tickets zijn nu al beschikbaar, maar wacht niet te lang. Dit festival is erg populair!

Vestival

Vestival is het grootste Urban festival in Europa. Dit festival bestaat nog niet heel lang in Nederland, maar hij is zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Vestival zal op 22 juli plaatsvinden in Amsterdam. Ook de tickets voor dit festival zijn al beschikbaar! Let’s goooo!

Wil je meer lezen over festivals?
Styled by Manon #731 / Festival outfit
Zo overleef je een dixi op een festival
6 manieren om een bandana te dragen naar een festival