Deze geheime dikmakers zorgen dus voor die extra kilo’s

We houden allemaal (ontzettend) veel van eten maar er zijn veel etenswaren waar wij een ultiem (maar geheel onterecht) gezond gevoel bij krijgen. Wat die verrassende dikmakers dan zijn? Dat vertellen we je hier.

1. Sushi
Er is niet veel mis met sushi, maar het ligt eraan hoeveel je hiervan eet.  Het zijn echter de sausjes en gefrituurde sushi’s, die overigens goddelijk zijn, die aantikken.

2. Soep uit zak
Soep slecht? Wie had dat gedacht. Soep uit een zak is net zoals veel dingen die voorverpakt zijn helemaal niet zo goed voor je als het lijkt. Deze soepen bevatten grote hoeveelheden zout. Daar word je misschien niet direct dik van, maar ontzettend slecht voor je nieren is het wel.

3. Groente burgers
Je zou denken dat zo’n burger gezond is maar laat je verleiden door alleen de naam. Jammergenoeg wordt er veel sojaolie aan deze burgers toegevoegd. Deze olie zorgt voor een hoop extra vetten waardoor de burgers échte dikmakers worden.

4. Zoute noten
Noten zijn erg gezond, maar mensen eten er te veel van. Een handje per dag is voldoende, meer is niet goed voor je omdat noten veel vet bevatten. Eet je een heel schaaltje? Dan krijg je veel te veel vet binnen.

5. Café Latte
Van zwarte koffie word je niet dik, dat is algemeen bekend. Maar een Café Latte kun je maar beter niet drinken als je graag slank wilt blijven. Deze bevat namelijk erg veel calorieën.

READ NEXT:
>

Ongezonde dingen die eigenlijk best gezond zijn

Source: Killian