Deze ijsjes hebben de minste calorieën

Hmm, dit warme weer vraagt gewoon om een lekker, koud ijsje! En dan kun je natuurlijk gaan voor een bak roomijs maar dan weet je ook wel dat je je beach body deze zomer kunt vergeten. Tenzij jij zo’n geluksvogel bent die geen grammetje aankomt terwijl je de hele boel bij elkaar vreet, lucky you! Maar voor de rest van de ladies hebben we even de ijsjes met weinig calorieën op een rijtje gezet. Want een ijsje overslaan met dit weer is wel heel onmogelijk!

Raketjes

Yes, one of our old time favorites behoort tot het lijstje! Een raketje bevat namelijk ongeveer 40 calorieën. En hij is ook nog eens super lekker!

Waterijsjes

Het zal je waarschijnlijk niks verbazen dat naast een raketijsje ook andere waterijsjes het gezondst zijn. Want tja, een waterijsje bestaat voor het grootste gedeelte uit water (en laat dat nou juist heel goed voor je zijn).

Twister

Sla de Twisters maar in! Deze lekkere, gekleurde ijsjes op een stokkie bevatten namelijk 95 calorieën. Iets meer dan de andere ijsjes maar nog steeds zeker goed te doen.

Calippo

Of ben jij helemaal fan van de Calippo ijsjes? Eentje met cola-smaak, sinaasappel of peer.. Het mag allemaal! Ook deze ijsjes bevatten ongeveer 95 calorieën, eet smakelijk!

Split

Ga je toch liever voor een beetje romig ijs maar wel gezond? Dan kun je het beste gaan voor een split. Deze heerlijkerd bevat 65 calorieën.

P.S. Deze gin tonic ijsjes moet je natuurlijk wel even proberen!

PHOTOCREDITS: With raw intentions