Deze items kan je beter op de mannenafdeling kopen

Wij zijn gek op winkelen maar soms pff! Frusterend als je dat ene perfect zittende item maar niet kan vinden. Maar zoek je wel op de goede plekken? Misschien zullen ze een beetje vreemd opkijken als jij de mannenafdeling zorgvuldig aan het afspeuren bent, maar geef ons eens ongelijk. Op de mannenafdeling vind je gewoon de perfecte items.

Je maakt door het dragen van mannenitems een mix van oversized en niet-oversized waardoor je outfit heel stoer en uniek wordt. Deze items staan bij jou net zo goed, of misschien zelfs wel beter… Wij hebben een selectie gemaakt van de items die je vanaf nu op mannenafdeling wil scoren.

Overhemd

Het juiste overhemd vinden is misschien wel het lastigste wat er is. De mannelijke variant is je redding. Een oversized blouse vinden wij namelijk heel erg knap. Hiermee creëer je het echte je ne sais quoi-gevoel waar wij zo van houden.

Jeans

De zoektocht naar de perfecte boyfriend jeans is eigenlijk heel makkelijk. Klinkt eigenlijk ook best logisch dat de ultieme boyfriend jeans te vinden is op de mannenafdeling?! Enfin, ze zitten vaak lekker en zijn nog goedkoper ook.

Sweater

Ook mannen sweaters staan ons prima! Hoe je hem draagt? De sweater mag lekker ruim zitten. Rol de mauwen op, doe de sweater in een rokje. Hierdoor krijgt het direct een vrouwelijke look.

T-shirts

Ze zijn vaak nét wat stoerder en comfortabeler, ideaal voor een sophisticated look. Combineer ‘m op een pencil skirt of skinny jeans! And you are ready to go…

Jasjes

Van een colbert tot een bomber jacket we love it. Drapeer de colbert over je schouder, doe er knappe riem om of gewoon met een gaaf shirt. De bomber mag zeker niet ontbreken in je wardrobe net als de demin jacket. Beetje oversized mag. Een mannenvariant is dus ook helemaal geschikt!

Accessoires

Ja, die mannen accessoires moet je ook zeker niet onderschatten. Sla je slag op de mannenafdeling en breid je collectie vooral uit. Denk aan een stoere backpack of een lekkere oversized zonnebril.

Eens wat anders!
8 fashion regels die we van stijlvolle mannen kunnen stelen

Hier is geen speld (of man) tussen te krijgen.
Waarom schoenen beter zijn dan mannen

A-ha, dus zo zit dat!
Dit is dus waarom mannen kopen en vrouwen shoppen