Deze items zou iedere stylist uit jouw garderobe verwijderen

Het nieuwe seizoen is van start gegaan  en dat gaat gepaard met de jaarlijkse schoonmaak. De t-shirts mogen weer naar de bovenste plank en de truien kunnen weer tevoorschijn komen. We kunnen onze dunne tussenjasjes niet meer aan, en het wordt weer tijd voor sjaals en dikke jassen. We gaan allemaal onze kast opruimen, maar waar begin je? Deze items zou iedere stylist verwijderen uit jouw garderobe.

Vlekken en gaten

Ook al is het je favoriete trui, vlekken zijn een no-go. Het laat je hele look er onverzorgd uitzien en dat is het natuurlijk niet waard. Als je een vlek er niet uitkrijgt is het time to toss. Leg die blouse niet meer terug in je kast, maar bewaar hem desnoods op een andere plaats als je van plan bent de vlekken nog te verwijden. Dit geldt ook voor items met gaten, kapotte ritsen of broeken die je nog moet innemen. Verzamel deze items en zorg dat je dit nu echt gaat doen en anders, weg!

Miss match

Hier zijn we allemaal schuldig aan. Het lijkt alsof sokken wonderbaarlijk verdwijnen. Dan ga je maar voor de makkelijke optie en kies je 2 totaal verschillende sokken. Niet erg, totdat ze boven je schoenen uitkomen. Dus het wordt toch maar eens tijd om ze gewoon weg te gooien en een aantal zwarte of witte sokken te kopen, zo kan je ook de mist niet meer ingaan!

Hakken

We hebben allemaal wel eens schoenen gekocht die niet helemaal goed zaten, maar des tijds te leuk waren om te laten liggen. Al snel genoeg kwamen we erachter dat dit misschien niet de beste keuze was, omdat erin lopen vrijwel onmogelijk is. Om de zoveel tijd probeer je ze weer in de hoop dat ze nu opeens wel lekker zitten? Not gonna happen. Deze schoenen moet je echt de deur uit doen, misschien kan je er iemand anders blij mee maken?

Broeken

In jeans zie je meestal of je afgevallen of juist aangekomen bent. Zo kan je mom jeans opeens voelen als een skinny en andersom. Het is dus heel normaal dat jeans na een tijdje niet helemaal meer als gegoten zitten. Een slecht zittende jeans doet natuurlijk echt niets voor je figuur: zo kan je bootylicious derrière in één draai pancake plat worden. Maar met deze jeans zien je billen er altijd goed uit.

Plastic BH bandjes

Deze dingen gaan hun doel echt COMPLEET voorbij! Ze zijn juist gemaakt zodat je ze niet kan zien, maar het enige waar we naar kunnen kijken zijn die gekke plastic dingen die in je huid snijden. Draag dan toch maar een strapless bh of probeer deze geniale tips!

Huidkleurige panty’s

Dit is eigenlijk bijna hetzelfde probleem als de plastic BH bandjes: iedereen ziet het. Er is geen enkele uitzondering, weg ermee! En kies voor deze panty’s.

Out with the old and in with the new!
Zo voorkom je ”ik heb echt niets om aan te trekken” zonder te shoppen
De 2017 shopping list van een it-girl!
Zo maak je een simpele outfit rock & roll

PHOTO CREDITS MICHELLEBRUIN