Deze klassieker is perfect voor de werkvloer

Qua tijd zit je ’s ochtends vaak niet heel ruim in je jasje. Investeer daarom in een paar mooie tijdloze schoenen die goed te combineren zijn met verschillende outfits. Dan kun je tenminste wat langer snoozen ’s ochtends.

Niets zo vervelend als dat je ’s ochtends eindelijk je outfit bij elkaar hebt gezocht om te gaan werken en dat je er dan geen matching schoenen bij hebt. Dus, wees slim en goed voorbereid en investeer in een mooie tijdloze Chelsea laars. Het fijne aan deze enkellaars van ECCO is dat hij een lage hak heeft en een voorgevormd voetbed, waardoor je er prima de hele dag op kunt lopen, maar er toch stijlvol uitziet. Los daarvan geeft het mooie leer deze schoen een luxe uitstraling. In het kader van ochtendhaast: je schiet er heel snel in, door het elastiek aan de zijkant.

Een blouse onder een colbert, oftewel kraag-op-kraag kan streng en tuttig overkomen. Een strikblouse daarentegen is supervrouwelijk en biedt door de speelsheid ervan een tof contrast met een ‘serieus’ colbert. Je kunt zelf kiezen in welke mood je bent: je kunt de linten strikken, alleen knopen of je laat ze loshangen. Als je zoveel aandacht aan de bovenkant van je look hebt besteed, kun je er prima een skinny onder dragen. Maar een jeans of een jurkje kunnen ook heel goed met deze klassieke laars. Zowel casual als zakelijk schiet je met deze must-have altijd raak.

Tip: Deze klassieker is niet alleen perfect voor de werkvloer, hij leent zich ook uitermate goed voor een diner met vrienden.

Benieuwd naar de hele collectie? Kijk voor meer informatie op ecco.nl