Deze makkelijke iPhone trick maakt je selfies veel mooier

Hadden we dit maar eerder geweten...

Selfies maken kan best moeilijk zijn. Het duurt eeuwen om hem te bewerken via allerlei apps en je bent pas tevreden als ‘ie “Insta-waardig” is. Daarom hebben wij voor jou een superhandige trick waardoor je selfies vanzelf al veel mooier worden. En het is echt zo makkelijk, je kunt het meteen uitproberen!

HDR
Tijdens het maken van foto’s heb je vast wel eens per ongeluk geklikt op het HDR icoontje. Vaker doen, met deze tool maak je namelijk supermooie selfies! Een HDR-foto wordt namelijk niet één, maar wel drie keer gemaakt. Een overbelichte foto, een zeer donkere foto en eentje ertussen in. En deze drie worden samengevoegd tot de perfecte foto.

Donker winterweer
Als je een selfie of foto wil maken tijdens winterweer, komt dit de foto niet altijd ten goede. Het is buiten sneller donker en grijzer, waardoor foto’s er ook zo uit komen te zien. Gelukkig zijn er tips!

  1. Ga op zoek naar de beste lichtbron in huis (bijvoorbeeld een grote glazen deur of raam waar buitenlicht naar binnenvalt).
  2. Heb je echt weinig licht in huis, dan kun je ook aan de slag met een wit kartonnen bord en aluminiumfolie. Het kartonnen bord weerkaatst het licht en het aluminiumfolie reflecteert.
  3. Als je echt wil uitpakken, kun je natuurlijk ook altijd je foto’s bewerken in apps of programma’s als VSCOcam op je telefoon en Photshop op je computer.

Veel succes!

READ NEXT
> Dit is de nieuwste selfietrend op Instagram!
> Dit zijn de geheimen van fotogenieke vrouwen
> Daarom vind je jezelf mooier in de spiegel dan op foto

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites