Deze Netflix hacks ken jij nog niet!

Het lijkt wel of iedereen verslaafd is aan Netflix en het liefst de hele dag z’n favoriete serie kijkt. We moeten toegeven dat wij hier ook een beetje last van hebben. Maar hé, het is zo verslavend en het aanbod is heel goed. Omdat wij echte Netflix-nerds zijn, zijn we op zoek gegaan naar de beste netflix hacks en die hebben we gevonden! Lucky for you, we delen ze met jou! Blok je agenda maar alvast want nu wordt een avondje series kijken nóg aantrekkelijker!

1. Kijk naar Netflix op vreemde tijden:
Het klinkt misschien raar maar je kan het beste Netflix kijken op rare tijden. Misschien niet heel tactisch om tijdens je werk te doen, maar een potje ’s nachts bingewatchen is ook zeker niet mis. Het schijnt dat Netflix dan veel sneller werkt.

2. Films en series komen, en gaan
Instant Watcher is de uitkomst als je wil weten welke films en series er komen en welke er verdwijnen. Zo ben je altijd up to date en zal je niet voor verrassingen komen te staan.

3. Netflix Roulette
Flix Roulette is de uitkomst als je niet door alle titels heen wil scrollen. Je kunt hier zoekwoorden invullen of bijvoorbeeld zoeken op regisseur, acteur of genre. Wij weten al waar we op filteren: Ryan Gosling (duuuuh).

4. Films en series aanbod uit andere landen
Landen als Amerika en Engeland hebben een veel groter aanbod dan wij in Nederland. Waarom zou je dan niet die Netflix gebruiken? Als je bij instellingen de taal verandert van Nederlands naar Engels heb je al meer keuze. Je kan ook een unblocker gebruiken, zoals het gratis Hola. Veel kijkplezier!

5. Nooit meer bufferen
Nooit meer bufferen klinkt toch als muziek in je oren? Bij ons in ieder geval wel! Wij hebben dé tip zodat dit nooit meer het geval is.

Terwijl een film of serie speelt, druk je op Shift+Alt (Shift+Opt voor Apple) en klik links om een ‘verborgen menu’ te openen (genaamd de Stream Manager). Hierin kun je allerlei instellingen aanpassen. Gebruik je Chrome? Druk dan op Ctrl+Shift+Alt/Opt+S voor het menu.

6. Tovertruc: van smartphone naar laptop naar tv
Voor dit trucje heb je een smartphone en een PS3 nodig. Zorg ervoor dat ze beiden aangesloten zijn bij hetzelfde Wi-Fi netwerk. Log op beide apparaten in op Netflix. Nu krijg je de optie of je het wil afspelen op je telefoon of PS3. Klaar is Kees!  Je smartphone is je afstandsbediening. Iets te ingewikkeld voor je?  Een smart tv of een oudere apple tv (die zijn nu echt niet zo duur meer) is heel fijn want zo kun je gewoon series op de tv kijken!

7. Maak je avondje Netflix nog makkelijker 

• Gebruik ‘space’ en ‘enter’ als pauze en play knop.

• ‘F’ zorgt ervoor dat je naar Full Screen gaat en met ‘Esc’ ga je hier weer uit.

• ‘Shift + linker pijl’ zorgen ervoor dat je terug kan spoelen, terwijl ‘Shift+ rechter pijl’ vooruit kan spoelen.

8. Ranking
Kijk op websites als IMDb of Rotten Tomatoes om te zien hoe films en series gescoord hebben. Zo zal je nooit meer balen nadat je een film hebt gezien die je eigenlijk niet leuk vond.

READ NEXT:


>

Source: Labella