Deze nude nagellakkleur staat het beste bij jouw huidskleur

Wat is er naast vuurrood DE meest tijdloze nagelkleur? Precies! Nude nails: lekker makkelijk, simpel en classy. Net zoals nude schoenen je benen langere laten lijken, creëert nude nagellak de illusie van langere, elegante nagels. Omdat de nagellak zo simpel is kun je het met ringen all out gaan: hoe meer, hoe beter. Maar de grote vraag is altijd welke nude nail kleur staat het beste? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Deze nude nagellakkleur staat het beste bij jouw huidskleur..

Lichte teint

Bij een blanke huid met een koele of gele ondertoon staat een babyroze nagellak erg mooi. Ga vooral niet voor beige. Van beige wordt jouw huid er grauw en bleek. Heb je een lichte huid, maar wel een olijfondertoon? Dan staat een warmere nude nail goed bij je, als roze en beige.

Olijfteint

Karamelkleurige nude staan jou het mooist. Deze is net iets donkerder dan je huid. Gebruik een karamelkleurige nude met een mooie glans om de warmte van je huid te benadrukken.

Medium teint

Als je een lichtere kleur roze gebruikt, zullen je nails er echt uit springen. Vooral als hij iets lichter is dan je huid. Bij een mokka teint staat dit ook mooi. Zorg er dan wel voor dat je een nude gebruikt met een gouden glinstering, anders kan het nogal grauw ogen.

Donkere teint

Heb je een donkere teint? Speel dan vooral met highlights en schaduwen om endless nails te creëren. Een nude kleur die iets lichter dan je huid is, staat jou mooi.

Rode randjes, roze nagels en vlekken zijn nu verleden tijd.
> Zo haal je je rode nagellak makkelijk van je nagels af

Én het werkt echt!
How to: zelf nagellakremover maken

En de oplossing is ZO simpel..
Zo voorkom je die gechipte nagellak voor eens en voor altijd

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI