Deze print is OVERAL komende herfst

De snake print is niet meer alleen dit seizoen maar wordt vergezeld door zijn koudbloedige vrienden croco en lizard. Helemaal als ze verwerkt worden in knappe accessoires kan een reptielprint je (cleane) outfit helemaal ophalen.

De tijd dat reptielprints bloedordinair waren ligt gelukkig ver achter ons. Net als de leopard print (een tijdje geleden al) hebben ze een ‘doorstart’ gemaakt en zijn ze onmisbare klassiekers in onze kast geworden. Sterker nog: ze zijn inmiddels tres chic! Isabel Marant en Versace zijn fan en daar sluiten wij ons graag bij aan.

Je accessoires krijgen een fijne boost van deze koelbloedige skins. Niets kan een simpele slip on zo classy maken als een goeie lizard print en een klassieke loafer wordt sizzling hot van een slangenprint.

Deze opvallende print werkt het best als je de rest van je outfit clean en rustig houdt en mind you ladies: one snake print at a time 🙂

[show_boutique_widget id=”743503″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »