Deze rode lippenstiften worden het meest gedragen

Een rode lippenstift is een must have voor iedereen! Rode lippenstift zorgt ervoor dat je er zelfverzekerd en een tikje sexy uitziet. Vooral mannen vinden deze kleur echt te gek!

Overdag naar kantoor en ’s avonds een borrel? Met rode lippen kan jij na werk meteen de stad in. Daar heb je geen day-to-night outfit voor nodig! Wij hebben voor je uitgezocht welke lipsticks het populairst zijn, shop ze hieronder! 

Vindt jij deze lippenstiften toch wat te duur?
6 betaalbare lippenstiften met goede reviews

Of denk jij dat rood niet helemaal jouw kleur is? 
>Deze kleur lippenstift past het beste bij jouw huid

Infallible Ombre Matte Lipstick – L’Oreal

Als je aan rode lipsticks denkt, denk je al snel aan Gwen Stefani. Felrode lippen horen bij haar signature look. Gwen Stefani gebruikt niet alleen een rode lippenstift, maar doet over deze lippenstift een gloss! Ze gebruikt eerst de L’Oreal en daarover de lipgloss van MAC. Zo krijg je dus een glossy rode kleur die de hele dag blijft zitten!

[show_shopthepost_widget id=”2531204″]


 

Sheer Voile Lip Colour – Christian Louboutin

Misschien schrik je van de prijs, maar het is een lippenstift die veel gedragen wordt. Ook Kim K. gebruikt deze lipstick graag. Je kunt beter in één keer een hele mooie lippenstift kopen dan dat je twintig lipsticks koopt die echt niet mooi zijn. En hoe leuk is de verpakking!

[show_shopthepost_widget id=”2531223″]


 

Ruby Woo Lipstick – MAC Cosmetics

De rode lipstick Ruby Woo van MAC Cosmetics is bij velen een groot favoriet. Ook Rihanna draagt deze lipstick graag.

[show_shopthepost_widget id=”2533979″]


 

 Lip Color Matte – Tom Ford

Deze lippenstift zorgt voor een krachtige rode kleur. Lip Color Matte van Tom Ford is erg populair. Hij is bijna overal uitverkocht, dat zegt vaak al genoeg!

[show_shopthepost_widget id=”2531228″]


 

Pure Color Envy Sculpting – Estée Lauder

Kendall Jenner is helemaal fan van deze lippenstift. Deze lippenstift is al op veel sites uitverkocht. Gelukkig is hij nog te koop bij Douglas en kan jij hem meteen shoppen!

[show_shopthepost_widget id=”2531195″]


 

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »