Deze schoen is echt onmisbaar op vakantie

Ga jij heerlijk op vakantie? Leuk! Het enige dat niet leuk is: je koffer inpakken. Wat wij vooral ontzettend lastig vinden zijn die schoenen. Ze nemen zoveel ruimte in beslag! Dus moeten wij onze vakantiestappers strategisch kiezen. Maar hoe doe je dat nou? Welke schoen past nou echt overal onder? Wij zijn al zo vriendelijk geweest om dit voor je uit te zoeken. Neem deze schoen mee en je zit altijd goed.

Espadrilles it is! 

Het fijne van espadrilles is dat je helemaal niet het gevoel hebt dat je schoenen aan hebt. Sneakers zijn bijvoorbeeld “zwaar” aan je voeten. In die hitte zit je ook helemaal niet te wachten op dichte schoenen. Espadrilles zijn dan de ideale vervanger. Wij kunnen ons geen vakantie meer voorstellen zonder. Oké, misschien klinkt dit enigszins dramatisch maar het is wel écht zo. Want wat is er nou fijner dan niet al te diep na hoeven te denken over wat je aantrekt op vakantie. Ze kunnen namelijk gewoon overal onder, en het staat nog leuk ook.

Het fijne, en eigenlijk ook gelijk het lastige, is dat ze er ook in zo veel verschillende soorten zijn. Ga je voor eentje met een printje en een leuk detail? Of hou je het basic? Kortom, er is genoeg moois te vinden online en wij hebben de knallers voor je uitgezocht. Bekijk en shop deze hieronder! 

Aan deze manieren had je nog niet gedacht…
> 5x anders combineren: de espadrille

Zo doe je dat dus!
De truc om de perfecte zomerjurk te vinden

It’s time for (Ray-Ban) sunglasses!
8 designer zonnebrillen van het moment