Deze schoenen draag je in de zomer naar kantoor

Het is weer lekker warm aan het worden en hoewel we daar hartstikke blij van worden, gaat dit gepaard met heel wat modekwesties. Wat voor schoenen draag je bijvoorbeeld naar je werk in de zomer? Het is al lastig genoeg om een schoen te vinden die praktisch en work appropriate is EN er ook nog modieus uitziet. Die combinatie is vaak hard to come by en al helemaal in de zomer.

Gelukkig kun je stoppen met zoeken, want wij hebben ze gevonden. Comfortabel, elegant en ze passen echt overal bij. We hebben het natuurlijk over de loafer. Een hot item dat sinds de Gucci loafer overal te zien is.

Naast de klassieke all black loafer, zijn er eindeloos veel kleuren om te kiezen. Waarschijnlijk grijp je niet snel naar een gekleurde schoen voor een dag op kantoor. Maar dit is juist leuk bij de loafer omdat het model erg klassiek is.

Ook de mocassins met een hak zien we veel terug en zijn ideaal voor een dag naar kantoor. De mocassin heeft een dikke stabiele hak, waar je prima de hele dag op kan lopen. Om het allemaal nog makkelijker te makken hebben we de knapste pieces voor jou al op een rijtje gezet. Je shopt onze favorieten hieronder.

Klaar met die standaard blouses?
How to: in een high-end look naar kantoor

Op zoek naar meer tips?
How to: dress to the office

 

Beige loafer

Nude mocassins 

Cognac mocassins

 

PHOTOCREDITS: POLLIENNE