Zo draag je sneakers naar je werk

Het liefst dragen we iedere dag een comfortabel paar sneakers (of deze knappe laarsjes), maar deze schoen-soort is jammer genoeg niet geschikt voor iedere gelegenheid. Gelukkig is het wel prima om sneakers naar the office te dragen. Het enige wat je hoeft te doen? Even op deze punten letten.

Draag alleen schone of nieuwe sneakers

Als je sneakers draagt naar kantoor kunnen ze er maar beter zo schoon en nieuw mogelijk uitzien. Geen schoenen waar vlekken opzitten of die meerdere festivals hebben meegemaakt. Zijn ze toch vies geworden? Zo krijg je je witte sneakers écht helemaal schoon.

Draag een zwarte broek, rok of jurk boven je sneakers

Het is verleidelijk om je favoriete blauwe jeans te dragen boven je sneakers, probeer dit te weerstaan. Zo ziet je look er namelijk al snel uit als een weekend look, en dat is niet de bedoeling. Draag als compensatie voor de sneakers vanaf je enkels alleen maar nette kleding. Draag in plaats van zwart denim ook een wollen of bijvoorbeeld zijde broek. Probeer voor high end pieces te gaan, dit staat chique.

Combineer je mooiste tas met de sneakers

Zet je beste beentje voor wat betreft accessoires. Combineer de sneakers met je favoriete handtas of je knapste sieraden. Laat het eruit zien alsof je veel moeite in je outfit hebt gestopt. Het is de bedoeling dat je de aandacht van de sneakers wegneemt.

Ga voor een trendy paar

En op dit moment zijn dat de Puma Basket Heart Pat sneakers.

Ben jij ook z’n shoe addict?
4x de fijnste festival schoenen
Deze schoenen dragen we over 3 maanden nog steeds
Deze schoenen draag je in de zomer naar kantoor