Deze schoenen voor de winter passen bij jouw sterrenbeeld

De temperaturen zijn écht aan het zakken, het wordt steeds eerder donker en dit gaan we ook merken in onze kledingkast. Onze fijne zomerjassen verruilen we voor winterjassen, maar ook onze schoenen moeten winterproof zijn.

Het kan soms best lastig zijn, want er zijn zoveel leuke schoenen voor de winter! Een manier is om je schoenen uit te zoeken aan de hand van je sterrenbeeld! Welke schoen voor deze winter hebben de sterren in petto voor jou?

Steenbok (22 dec – 19 jan)

De favoriete kleuren van een steenbok zijn meestal zwart en bruin. De schoenen moeten vooral lekker zitten. Denk aan een fijn paar bikerboots. Daar kun je de hele winter mee doen, zitten fijn én passen bij vrijwel iedere outfit.

Waterman (20 jan – 18 feb)

Watermannen zijn een tikkeltje excentriek. Met jou is het in ieder geval nooit saai! En je hebt dus ook geen saaie schoenen nodig voor aankomende winter. Wat dacht je van Dr.Martens met glitters?!

Vissen (19 feb – 20 maart)

Is jouw sterrenbeeld vissen? Dan ben je super creatief! Jij stelt kwaliteit boven kwantiteit, en dat is te zien in je kledingstijl. Jij betaalt liever iets meer voor schoenen, helemaal als je er dan iets langer mee kunt doen! Deze laarsjes van Acne Studio’s kun je zeker lang dan een winter aan.

Ram (21 maart – 20 april)

Een ram weet goed wat hij wil en doet vaak dingen op zijn eigen manier. Daarom wil je liever geen schoenen waar iedereen deze winter meeloopt. Voor jou iets opvallends en aparts. Deze stoere rode boots ga je zeker rocken!

Stier (21 april- 20 mei)

Een stier is over het algemeen erg zelfverzekerd. Je draagt graag wat je zelf wilt én je bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Een gekleurd paar cowboy boots staat jou perfect!

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn super romantisch en flirterig. Dat is ook wel te zijn aan hoe je je kleedt. Vrouwelijk en classy. Een mooie leren loafer past helemaal bij jou! Misschien een beetje fris, maar dat maakt jou niks uit! Wie mooi wil zijn…

Kreeft (21 juni -22 juli)

Kreeften zijn over het algemeen een beetje verlegen. Ze kiezen liever voor ‘veilig’ en gaan daarom ook liever voor een basic schoen. En we hebben nooit genoeg basics, dus dat is geen probleem!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen houden van positiviteit en stralen dat ook uit. Ze zijn loyaal en spontaan en dat zie je terug in hun kledingstijl. Kies daarom voor een luipaard printje, want daar raak je niet snel op uitgekeken!

Maagd (23 aug – 22 sept)

Is jouw sterrenbeeld maagd? Dan vind je het vast lastig om keuzes te maken, want je bent nogal kieskeurig. Wanneer je je op je gemak voelt kun je helemaal los gaan, en hoort een kleurrijke laars bij. Take a walk on the wild side!

Weegschaal (23 sept -22 okt)

Charmant en verleidelijk: zo kun je een weegschaal het best beschrijven. Je houdt niet van saaie en basic kleding. Een over the knee boots is perfect voor jou.

Schorpioen (23 okt- 21 nov)

Je hebt veel dromen en doelen en je bent dus super ambitieus en gepassioneerd. Je weet precies wat je graag wilt, en gaat daar helemaal voor. Een mooie klassieke laars staat je fantastisch.

Boogschutter 22 nov – 21 dec

Boogschutters zijn vaak vrolijk en super optimistisch. Ze houden van hun vrijheid en zijn super avontuurlijk. Ze dragen het liefst opvallende schoenen. En dat komt helemaal goed aangezien jouw verjaardag rond de feestdagen valt!