Deze statement oorbellen wil je NU scoren

Als je je outfit echt een update wil geven, kan je eigenlijk het best voor statement oorbellen gaan. Met statement oorbellen maak je het verschil. Ze geven je look een coole touch, that’s for sure. Als je van plan bent om de statement earrings te dragen, houd dan de rest van je sieraden rustig. Natuurlijk kun je heus wel een ring of armband dragen, maar ga niet helemaal over the top. Het staat vooral mooi bij een simpel, maar stylish topje. En of je gaat voor zilver of goud is helemaal aan jou.

Nu de eerste zonnestralen zijn verschenen geven wij best wat geld uit. Dagje terrassen en ook een knappe zomergarderobe moet aangeschaft worden. Voor je outfit zijn oorbellen minstens zo belangrijk, maar het hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Wij vonden deze statement oorbellen echt to die for.  Wij zetten de leukste stament oorbellen voor je op een rij binnen verschillende budgetten. Hebben hebben hebben! Je shopt ze hieronder.

Zelfs je simpele trui wordt zo superstijlvol
Statement armbanden waar je iedere outfit mee afmaakt

Je kent hem vast nog van vroeger..
Dit wordt de grootste accessoire trend van deze lente

[show_boutique_widget id=”726438″]

PHOTO CREDITS: STRADIVARIUS

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »