Deze trui past bij jouw figuur

Een goede trui is echt onmisbaar in het najaar, het liefst trekken we er elke ochtend een uit de kast omdat ze zo lekker fijn en warm zijn. Maar eerlijk is eerlijk, je hebt ontelbaar veel soorten truien en sweaters en deze staan natuurlijk bij iedereen anders. De een kan een oversized trui heel goed hebben, en bij de ander staat een strakkere trui of met een V-lijn mooier. Wij selecteerden de knapste truien voor je waar jouw figuur goed in uitkomt.

Volle borsten

Ben jij wat meer curvy of heb je een aardige bos hout voor de deur? Dan heb je vast wel gemerkt dat sweaters en knits voor jouw figuur lastiger te vinden zijn. Als jij gaat voor een oversized exemplaar maakt je dat al gauw ‘vol’ en dat geldt precies hetzelfde bij een turtleneck. Je kunt het beste gaan voor truien die van kasjmier zijn, een trui die veel katoen bevat of lichte dunne truien. Hierdoor lijkt het minder ‘groot’ allemaal en komt jouw figuur mooier uit. Een V-neck trui staat jou bijvoorbeeld geweldig.

[show_boutique_widget id=”793724″]

Buikje

Wil jij jouw buikje het liefst een beetje verdoezelen? Dan kun je het beste kiezen voor een trui die bij jouw buik iets losser zit, maar bij je armen wel wat beter aansluit. Draag hieronder een mooie skinny jeans (het liefst high waisted) en dan is je outfit compleet.

[show_boutique_widget id=”793730″]

Heupen

Ben jij iets minder blij met je heupen en wil je liever niet dat die geaccentueerd worden? Dan staat een trui of sweater die iets langer is jou het mooist. De sweater of knit moet dan qua lengte een stuk onder je heupen vallen. Hierdoor ligt het accent niet langer op je heupen. En voordeel: het is ook nog weer een stukje warmer!

[show_boutique_widget id=”793735″]

Straight

Jij hebt wat truien betreft eigenlijk geluk. Omdat jij een wat ‘rechter’ figuur hebt, vallen sweaters bij jou over het algemeen altijd goed. Of je nou voor een oversized gaat of een turtleneck, jij kunt het allemaal hebben.

[show_boutique_widget id=”793718″]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »