Deze winterjassen gaan sowieso uitverkopen

We hebben het al eerder gehad over de jassen trends van aankomende winter en als iets een trend is betekent het vaak ook dat het snel weg is. Daarom hebben wij een aantal jassen voor je op een rijtje gezet die je het beste zo snel mogelijk kan aanschaffen voordat je te laat bent!

Teddy coat

Dit is een jas die we al een paar jaar heel veel zien. Hij zit heerlijk warm en past overal bij. Heb je hem nog niet in je kast hangen? Dan hebben we hieronder een aantal van onze favorieten die je nu nog kan shoppen!

[show_boutique_widget id=”757921″]

Prints

Je ziet prints dit najaar al veel in kleding terugkomen, maar ook in jassen. Ga een keer voor een opvallende winterjas in plaats van een basic kleur! Aangezien onder andere de animal print een enorme trend is, denken wij dat je er snel bij moet zijn om deze jassentrend nog te kunnen scoren.

[show_boutique_widget id=”757930″]

Trenchcoat

Deze jas is en blijft een klassieker onder de jassen. De jas slankt erg af door de lente en wanneer je er een ceintuur bij draagt wordt de nadruk op je taille gelegd en dit staat erg stylish. Shop de leukste trenchcoats nu het nog kan!

[show_boutique_widget id=”757933″]

 

READ NEXT
De fijnste jas die je NU wil hebben
7 trends die je over 50 jaar nog steeds aan kan
Zo draag je een jurk in de winter

 

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »