Dit beautyproduct helpt je beter te slapen

Kom jij ’s nachts ook nooit snel in slaap? Vooral omdat je loopt te piekeren en na te denken? Bijna niets vervelender dan dat je na al het woelen op je telefoon kijkt en ziet dat je al een uur verder bent (of meer). Dan ga je nóg meer zitten nadenken over het feit dat je niet lang meer kan slapen voordat je er weer uit moet. Er zijn verschillende producten waarmee je sneller in slaap kan vallen (bekijk ze hier), maar het beautyproduct hieronder zorgt er ook voor dat je beter slaapt als je je niet kan ontspannen.

Eau de zzz

’s Ochtends na het douchen spuit je je lievelingsgeurtje op, maar ’s avonds als je naar bed gaat zou je dit ook kunnen doen. Naast dat het gewoon heel lekker is voor jezelf, helpt het je ook beter in slaap te komen.

Vooral parfums met jasmijngeur en met lavendelgeur wil je aanschaffen als je voortaan lekkerder wil slapen. Volgens de Amerikaanse arts Andrew Weil, van de Universiteit van Harvard, werkt de geur van jasmijnbloemen kalmerend. Je zou tijdens de nacht ook minder woelen door de geur van jasmijn. Spuit parfums met jasmijngeur dus lekker door je kamer, op je kussen of gewoon op jezelf voordat je gaat slapen.

Dat de geur van lavendel kalmeert, was je misschien al langer duidelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat jasmijn je ook sneller in slaap brengt. We hebben de lekkerste parfums met jasmijngeur en lavendelgeur voor je uitgezocht. Deze wil je dag én nacht bij je dragen! (En deze in ieder geval iedere dag). Shop je favoriet hieronder. 

 

 

Een nieuw parfum kiezen dat bij je past:
Zo doe je dat!

Good to know:
Zo blijft je parfum dus 10x langer zitten

Hou je ook zo van thee?
Dit zijn de theesoorten die je wil drinken voor een mooie huid

 

PHOTO CREDITS: KRISTINSUNDBERG

SaveSave