Dit herken je als je dun haar hebt

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een dikke bos haar. Want het is best frustrerend als die ene mooie updo die je zag op Instagram al snel veranderd in een vogelnestje. Dun haar? Dan zijn de onderstaande dingen vast herkenbaar!

Volume

Je hoopt dat er ooit een dag komt dat er een volumeshampoo op de markt komt die wel écht helpt. Je hebt er al genoeg geprobeerd en helemaal niets helpt tegen je futloze, dunne lokken. De badkamer staat dan ook helemaal vol met half aangebroken producten. Ook droogshampoo helpt na een uurtje niet meer…

Vast = drama

Even een snelle messy bun midden op je hoofd maken: het ziet er bij jou niet uit. Sowieso ziet je haar er niet uit als je het vast draagt. Wanneer je een staart maakt, lijkt het net alsof je van de voorkant kaal bent en een leuke vlecht? Noem het maar een rattenstaartje.

Minder wassen

Naast dat je haar futloos is, wordt het ook supersnel vet. Er gaan geen 5 minuten voorbij zonder dat je niet aan je haar zit. Je hebt jezelf al meerdere malen beloofd om je haar minder te gaan wassen, maar toch sta je aan het eind van de dag weer braaf je natte haren droog te föhnen.

Groeien

Wanneer iemand anders zijn haar afknipt lijkt het alsof het binnen een maand weer lang is. Jouw haar groeit niet. Althans, het groeit wel, maar het komt nooit verder dan die ene lengte. Misschien toch extensions overwegen?