Dit ingrediënt kan zorgen voor een mooie huid, haar en sterke nagels

Van avocado tot honing en van arganolie tot amandelen. Er zijn ontelbaar veel beauty ingrediënten, maar nu is er een nieuw beauty ingrediënt dat zich laat zien. Manuka olie! Het wondermiddel uit Nieuw-Zeeland  heeft zijn weg gevonden naar ons kikkerlandje, en experts zweren bij de olie. De olie is namelijk veel beauty voordelen. Nog niet overtuigd? Wij geven je 10 reden om nu de olie te gaan gebruiken. Let maar op:

1. Huid

De manuka olie heeft antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij acne. De olie heeft daarnaast ook een herstellende werking. Het heeft een effectieve werking op het herstellen van wondjes en een beschadigde huid of littekens. De olie hersteld de huid en laat deze stralen.

2. Haar

De uit Nieuw- Zeeland afkomstige olie stimuleert de groei van je haar. Maar dit is niet alles! De olie voedt droog haar, geeft het volume en herstelt het natuurlijk balans van het haar. Well hello there, lange en gezonde lokken

3. Nagels

Olie een goede remedie voor breekbare nagels. Giet wat manuka olie in een kom en laat je nagels daar 10 minuten in weken. Sommige mensen vinden het prettig om de olie een beetje warm te maken. Last van een kalk of schimmel? Niks om je voor te schamen dat kan iedereen overkomen! Manuka olie helpen bij de genezing hiervan.

Waar water met fruit niet allemaal goed voor is
> Voeg dit toe aan je water voor een mooie huid 

 

Geen afbrekende of inscheurende nagels meer!
Door dit te eten krijg je sterkere nagels