Dit is de clutch waar je wél alles in kwijt kan

Tassen, tassen, tassen. We kunnen er geen genoeg van krijgen. We hebben allemaal wel een crossbody bag, maar welke ook niet mag ontbreken in je kast is de clutch.

Simpel, klassiek en het geeft iedere outfit een update. Maar als je écht veel essentials wil meedragen, is een clutch vaak al snel te klein. Dan sleur je toch maar weer je grote onhandige handtas mee, met veel tegenzin… Niet getreurd: wij hebben de perfecte clutch voor je gevonden waar je dus WEL gewoon al je spullen in mee kan dragen.

De clutch waar we het over hebben, is van het merk Frédérique van Heesch. Frédérique heeft, nadat zij drie jaar lang voor Balenciaga heeft gewerkt, haar eigen tassenlabel opgericht. Haar tassenmerk staat voor Nederlands design met Italiaanse elegantie. Haar leren handtassen en clutches zijn allemaal handgemaakt en zien er stijlvol uit. Als je deze tassen en clutches met je meedraagt, is je outfit meteen on point! Of je nu gaat feesten tijdens de feestdagen, naar je werk gaat of op reis gaat: deze tassen en clutches zijn perfect voor iedere gelegenheid.

Winnen?

Leuk voor jou: wij mogen er één van haar merk weggeven! Het gaat om een prachtige clutch in caramel. Deze is super tijdloos en gaat door de hoge kwaliteit heel wat jaren mee. Op de kleur raak je niet snel uitgekeken, that’s for sure. Hij heeft een handig polsbandje waardoor je de clutch handig met je meedraagt en je kan de tas ook als crossbody dragen. Wil je winnen? Reageer dan hieronder en wie weet wordt jij de gelukkige.

Ben je ook nog op zoek naar een kerstjurkje voor de feestdagen?
20x de meest stijlvolle kerstjurkjes

Wil je jouw blazer eens op een andere manier dragen?
5 compleet nieuwe manieren om je blazer te combineren

Een jumpsuit in de winter?
Zo draag je die

PHOTO CREDITS Hylke Greidanus