Dit is de comfortabele sportkleding die je NU in huis wilt hebben

Mocht je vaak te vinden zijn in de sportschool, op de tennisbaan, op je yogamatje of op de bank dan heb je daar natuurlijk wel een passende outfit bij nodig. Het probleem bij het vinden van die comfortabele sportkleding is alleen dat er te veel items zijn waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook heb je meerdere outfits nodig en waar begin je nou met zoeken? Dat dachten wij nou ook, tot deze collectie ons ter oren kwam.

LaDress Balance

LaDress ken je waarschijnlijk wel van de prachtige jurkjes. Voor iedere gelegenheid is er bij LaDress wel iets passends te vinden. En nu dus ook op het gebied van lounge en sportswear. De lijn is in signature LaDress stijl en ontworpen om je alle vrijheid te geven als je aan het sporten, stretchen of chillen bent.

Yoga, tennis en fitness

In de Balance lijn zitten meerdere items voor verschillende sporten. Zo heb je setjes geschikt voor yoga, voor tennis en voor al je fitnessactiviteiten. Ook zijn er een aantal items vooral geschikt om voornamelijk Netflix in te kijken, als je snapt wat we bedoelen. Mocht je dus een sportsessie of een binge watch-sessie ingepland hebben, vergeet dan niet even een setje te shoppen. Hieronder hebben wij onze favoriete items alvast voor je op een rij gezet. 

Wil je gaan sporten?
De slechtste sport om mee in shape te komen
Dit zou je altijd na het sporten moeten doen