Dit is dé jeans voor vrouwen met korte benen

We willen natuurlijk allemaal van die prachtige lange benen. Maar we zijn helaas niet allemaal gezegend met van die super lange Victoria’s Secret legs. Hebben ze jou ook overgeslagen? No worries, klein maar fijn zeggen we dan. Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag op van die huge heels rond te paraderen en dat snappen we. Daarom hebben wij een aantal broeken voor de petite girls geselecteerd die je benen optisch langer maken.

Flared en bootcut

Dit is definitely een van de beste opties. Door de flared jeans of de bootcut lijken jouw benen opeens oneindig lang. En lucky you: de flared is ook een mega trend dit seizoen. Twee in een klap!

High waisted 

Het zit niet alleen ideaal, maar de high waisted jeans creëert optisch lange benen. Dat komt doordat je broek ‘hoger’ begint waardoor je benen langer lijken. Zeker een goede keuze dus, als je geen partij ellenlange benen hebt!

Jeans zonder wassing

Een basic jeans zonder wassingen laten jouw benen optisch een stuk langer lijken dan dat ze zijn. Doordat de broek niet onderbroken wordt door wassingen of ‘vreemde’ zakken, krijg je toch een die endless legs. Oh en een fijne bijkomstigheid, door deze broeken lijken je benen ook nog eens slanker!

Cropped

Als je perste bent is alles cropped je best friend, hoewel het maar een kleine aanpassing is, zorgt die extra 2 centimeter been voor de illusie van lange. Hoe meer been je ziet, hoe langer je benen lijken. Klinkt simpel, maar het werkt.

Zwart

Zwarte jeans laten je niet alleen slanker lijken, maar ook langer. Zo sla je meteen twee vliegen in een klap. Dus draag een zwarte jeans met een zwarte top om je lichaam in een geheel te laten overlopen. Verschillende kleuren tops en broeken laten precies zien waar je benen stoppen en je bovenlichaam begint. Hierdoor oog je kleiner.

[show_boutique_widget id=”743482″]

Hakken zijn niet de enige schoenen die je langer doen lijken
Dit zijn de schoenen die je benen langer laten lijken!

Wimpers willen we natuurlijk ook zo lang mogelijk hebben
Zo krijg je lange wimpers, zónder wimperextensions
Is dit het antwoord? Magnetische nepwimpers