Dit is de nieuwe oorbel! Ken jij ‘m al?

Wij zijn gek op kleine oorpiercings, dus gelukkig voor ons zet deze trend zich voorlopig nog wel even voort… En net op het moment dat je denkt dat het niet origineler kan, komt er wel weer een nieuwe versie van de kleine oorbel op de markt! Iets wat we nu steeds meer gaan zien is de ‘pull-through earring’.

Deze kleine oorbel maak je niet vast met een knopje aan de achterkant, maar steek je gewoon met het haakje door je oor heen (de naam zegt het al). Tadaaa, en klaar! We hebben al een aantal (bekende) vrouwen gesignaleerd met deze knappe nieuwe oorbel. En dat is natuurlijk niet zo gek, want hij is echt perfect om de minimalistische trend mee te rocken!

Het is ook een item dat makkelijk te combineren is met de rest van je outfit. Het is bijvoorbeeld dé manier om je feminine look in één klap een stoere twist te geven… Deze accessoire zou trouwens ook fantastisch staan bij deze look met een fringe jacket. Wat deze nieuwe oorbel nog meer zo leuk maakt, is dat het helemaal niet veel geld hoeft te kosten om mee te kunnen doen… Wij hebben speciaal voor jullie de mooiste pull-through earrings (voor net zulke mooie prijsjes) op een rij gezet!

P.S. Wij zijn ook gek op small tattoo’s… Hier vind je de mooiste inspiratie!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”701756″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »