Dit is de tattootrend van 2017

Instagram en Pinterest staan niet alleen vol met fashion en beauty foto’s, maar ook met prachtige tatoeages en er is duidelijk  een nieuwe trend in 2017: water color tattoo. Dit zijn mooie, kleurrijke tattoo’s, die geïnspireerd zijn door waterverfschilderijen. Hoewel wij een zwak hebben voor kleine, zwarte tatoeages zijn we gefascineerd door deze kleine kunstwerkjes.

Maar voordat je naar de tattooshop rent, willen we je even waarschuwen. De verschillende tinten inkt die perfect in elkaar overlopen maken de tatoeages natuurlijk prachtig, maar zijn ook een valkuil. Doordat er bij dit soort tattoeages geen gebruik gemaakt wordt van strakke donkere lijnen. Dit kan ervoor zorgen dat de kleuren door de loop van tijd in elkaar gaan overlopen en de tattoo een grote blob wordt. Maar dat is nog niet helemaal zeker, omdat de stijl van tatoeëren nog vrij nieuw is. Dus who knows, hoe het er over 20 jaar uitziet. Best wel tricky dus. Misschien toch maar blijven bij de kleine tattoo’s?

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van de water color tattoo

Twijfel je nog?
Nooit meer spijt van je tattoo dankzij deze app

Op zoek naar inspiratie voor minimalistische tatoeages?
De allermooiste fijne tattoo inspiratie

Nog geen idee waar je je tatoeage wil zetten?
De 6 allermooiste tattoo plekken


 

Twijfel je over een tatoeage?

Ben jij ook aan het twijfelen om een tattoo te nemen? Welcome to the club. Wij zijn namelijk helemaal in love met kleine sierlijke tattoo’s en we zouden ze dan ook het liefst

Lees meer »