De 6 allermooiste tattoo plekken

We kennen allemaal de 90’s tramp stamp nog wel (die ‘bijzondere’ tribals op je onderrug, remember?Hallelujah, wat zijn we blij dat we deze hebben overgeslagen. Het is dus verstandig om eerst héél goed na te denken voordat je een tattoo laat zetten. Om je alvast een handje te helpen hebben wij de 6 mooiste tattoo plekken voor je op een rijtje gezet!

tattoo plekken

1. Aan de bovenkant van je zij, net onder je bh. Dit is een intimate spot waar de huid goed strak blijft en de tattoo dus altijd mooi zal blijven. De plek is makkelijk te bedekken, maar ook prachtig als je in de zomer met bikini op het strand rondhuppelt! (Kijk hier hoe je een perfect beach body krijgt!)

2. Ink je voeten! De buitenkant en binnenkant van de voeten zijn populaire plekken en wij snappen waarom: het is gemakkelijk te bedekken. De tattoo is niet constant zichtbaar én daarom extra leuk om te showen met een paar knappe sandals.

3. Een kleine tattoo op de pols vinden we ook geweldig. Het is een zichtbare, maar toch ook hele persoonlijke plek. Wij worden er helemaal blij van maar bedenk ook even of je (toekomstige) werkgever hier net zo blij van wordt!

4. De nek is ideaal als je een tattoo wil die je zelf niet vaak ziet maar wel aan anderen wil showen. Een mooie plek voor een tattoo met een diepe betekenis. Je ziet ‘m namelijk niet vaak maar je hebt toch iets wat je altijd met je meedraagt. (En je kunt ‘m natuurlijk altijd in de spiegel bewonderen).

5. De pols hebben we gehad, maar ook de rest van je onderarm behoort tot één van de mooiste tattoo plekken. Net onder de holte van je arm of in het midden. Ook bij deze plek is het natuurlijk belangrijk erover na te denken of dit kan met je werk.

6. Last but not least: de bovenarm. Je kunt kiezen voor de buitenkant of binnenkant. Dit is wel een plek waarbij de huid snel gaat flabberen (hallo zwaai eens even!) en de tattoo kan uitrekken. Maar no worries, als je samen met Manon meedoet aan de #100daysHKMX challenge krijg je sowieso geen flubberarmen!(kijk hier voor de oefeningen)

P.S.: Hier vind je de allermooiste tattoo-inspiratie!

Source: Stylescrapbook