Dit is het item dat iedereen vergeet bij het inrichten van hun huis

Zodra jij je sleutels in handen hebt, ga je meteen shoppen voor een bank, een bed en een tafel. Je vult het aan met de mooiste decoratie die je online hebt kunnen vinden en de rest scoor je bij IKEA. Binnen een week is jouw helemaal ingericht en klaar. Er ontbreekt alleen een ding.

Muziek. We luisteren er iedere dag naar, in de trein, op de fiets, op kantoor en toch heb jij thuis geen geluidsinstallatie. Misschien omdat dit zo’n snuisterij is waar mannen toch echt iets meer verstand van hebben en laten we eerlijk zijn, wij vinden het allemaal ook veel te lastig. Al die specificaties vertellen ons precies helemaal niets. Wij kijken gewoon naar een mooi design, een goede kleur dat goed in het interieur past, dat vinden wij belangrijk. Dat er mooie muziek uitkomt, is dan een mooie bijkomstigheid.

Wij hebben inmiddels de gulden middenweg gevonden. Sony heeft onlangs een Soundbar uitgebracht. Hierbij is natuurlijk rekening gehouden met goed geluid, maar vooral het design. Hij is lekker foolproof en vooral heel mooi, strak en perfect voor in het interieur. Het grote voordeel? De subwoofer is draadloos verbonden met de Soundbar en kan je makkelijk verbergen onder je bank. De Soundbar is langwerpig, dun en past overal bij door haar kleuren. De Soundbar is verkrijgbaar in het zwart en crème.

Deze Soundbar kan je supermakkelijk bedienen en koppelen aan alles wat je maar wilt. Je televisie, je telefoon maar ook Spotify op je computer bijvoorbeeld. Zo zitten wij dus al een aantal weken te genieten van onze muziek uit de MT300 Soundbar op kantoor. Je shopt hem hier.

Meer interieurtips?
Zo krijgt je interieur een boost!
De leukste interieur items die je huis net wat leuker maken
DIY: De allerleukste interieurhacks