Dit is HET kapsel voor een perfecte selfie

De laatste jaren zijn perfect in één woord te beschrijven: selfie. En hoewel mensen in het verleden zeker ook foto’s van zichzelf maakten is het met Instagram toch naar een nieuw level gestegen. Hoewel het populair is en je Instagram niet kunt openen zonder er een stuk of twintig tegen te komen, lijkt alsof het maken van de perfecte selfie een talent is dat alleen weggelegd is voor een kleine groep uitverkorenen.

Voor de meeste van ons is het maken van een goede selfie nog knap lastig. Zit je make-up on fleek en heb je jouw mooiste angle gevonden, maar nog steeds geen goede selfie? Dan moet je toch maar eens een ander kapsel proberen. Want je haren in een knot doen, doet echt wonderen voor je selfie game.

Met je haren in een knot wordt je gezicht de focus van de foto. Zo komt je gezicht beter uit en kun je pas echt pronken met je make-up skills. Want wat heb je nu aan een blinding highlight als het bedekt is onder je haar? Show it of! Hoewel een perfecte messy bun een obstakel kan zijn, creëer je het zo in 3 stappen! Vanaf nu niet meer wachten op die ene gelukstreffer, want iedere foto is zo Instawaardig.