Dit is het meest veelzijdige item in je kledingkast

Iedere garderobe heeft basics nodig. Statement items horen  natuurlijk ook in je kast, maar met basics maak je de basis voor top outfits. Basics zijn daarbij ook nog eens hartstikke veelzijdig! Zo kan je bijvoorbeeld alle kanten op met een skinny jeans, een gestreepte top en enkellaarsjes en er is nog een item dat mega veelzijdig is: de coltrui.

De coltruitjes blijven we zien en dat snappen we heel goed. Ze staan chic, stijlvol en tegelijkertijd ook best sexy. Want een cover up is tenslotte vaak sexyer dan veel bloot (en deze fashion regels kan je ook van je moeder leren). Je draagt deze truien knap op een rokje, iedere soort jeans en ook op een pantalon. Daarnaast komen ze ook nog eens in veel verschillende modellen, wij hebben de leukste coltruien uitgezocht. Shop ze hieronder!

Shop je liever online dan dat je de stad in gaat?
De 7 webshops die je items gratis verzenden

Een ode aan groen:
> 35 hele mooie items die je NU wil shoppen

Sale is on:
De mooiste tops in de sale die je nu wil shoppen

Zwart zwart zwart, staat natuurlijk overal knap bij, en deze coltruien zijn ook nog eens lekker warm. Dit is zo’n klassiek item, daar kan niks mis aan gaan. Draag hem op een rokje, een pantalon of op een jeans

Roze was natuurlijk helemaal hot aan het begin dit jaar, maar wij zijn er nog steeds niet helemaal klaar mee. Draag hem met een zwarte jeans, want deze col is al een eyecatcher an sich.
Stripes everywhere! En ook op deze trui. Draag hem op een leren rokje voor een French look.

Nog meer strepen, en nog meer glitter. Lurex is hot! Met deze trui kan je eens iets anders proberen, namelijk oranje. Zien we niet veel, maar toch staat het hartstikke knap.

Als je nog geen groene items hebt geshopt dit jaar, dan is nu je kans. In de vorm van een lekkere warme heerlijk zittende coltrui die boven iedere flared jeans staat als een plaatje.

Rood, rood en nog eens rood. Dé kleur van dit najaar in de vorm van een coltrui. Snel shoppen en dragen op bijvoorbeeld een leren broek. Outfit succes gegarandeerd!

En dan nu de echte knapperd. Deze coltrui is onze favoriet. Wéér in het groen. Hij kleedt af en geeft iedere look een tikje je ne sais quoi. En guess what? Je kan hem eigenlijk boven iedere look dragen.

 

Enne, hoe combineer je hem dan nog meer?
Zo combineer je je favoriete trui op 5 verschillende manieren
De nummer één trui combinatie voor de winter

 

PHOTO CREDITS: DARIA KOSTROMITINA

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »