Dit is waarom je NU blarenpleisters wil inslaan

Blarenpleisters, altijd handig als je je nieuwe schoenen moet inlopen. Maar die handige pleisters zijn dus niet alleen voor blaren. Ze werken dus ook perfect tegen mee-eters.

Wat? Mee-eters? Ja, het werkt echt. We zagen dit trucje in een video bij Mascha van Beautygloss en wilden dit meteen met jullie delen.

Hoe werkt het precies?

Het is eigenlijk heel simpel. Je doet dit vóór je gaat slapen. Allereerst maak je je gezicht schoon. Je zorgt er vervolgens voor dat de blarenpleisters het juiste formaat hebben. Dit kan je gewoon met een schaar doen. Je plakt de blarenpleister op de plek waar je mee-eters hebt en dan ga je naar bed.

De volgende ochtend word je wakker en zie je dat de pleister zich heeft vastgezogen aan de huid. Als je hem dan langzaam lostrekt zie je dat de pleister de mee-eters meetrekt. Vervolgens reinig je de huid weer zoals je normaal doet en that’s it!

Geen last van mee-eters, maar heb je wel ineens een huuuge pukkel in je gezicht terwijl je morgen écht naar dat fancy feestje moet? Knip dan een klein(er) rondje of vierkantje uit een grote blarenpleister en plak deze over je pukkel heen. Wedden dat deze morgen weg is? Bekijk hieronder de video.

Benieuwd welk masker jij nou nodig hebt?
Dit gezichtsmasker past bij jouw huidtype

Deze fouten maken we bij het schoonmaken van ons gezicht
5 fouten die we maken bij het schoonmaken van ons gezicht

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK