Dit is wat je huid écht nodig heeft om bruin te worden

De zon heeft zich nog niet veel laten zien deze zomer. We hebben nog maar schaars mogen genieten van een paar stralen, dus het wordt hoog tijd dat hij weer eens tevoorschijn komt. Niet alleen omdat lekker weer goed is voor ons humeur en gezondheid, maar ook omdat zonnestralen goed zijn voor de huid. Niet te vergeten dat we wel weer wat vitamine D en een kleurtje kunnen gebruiken. Voor dat kleurtje zijn er drie dingen nodig: zon, pigmentcellen in de huid en zuurstof. Verkleuring van de huid werkt hetzelfde als een vuurtje, als één van de 3 benodigdheden (bij vuur brandstof, temperatuur en zuurstof) ontbreekt, dan krijg je geen brand. Dit geldt dus ook voor de huid; is er geen zuurstof? Dan ontstaat er geen bruining. Dus hoe zorg je nou dat je voldoende zuurstofvoorziening in de huid hebt?

Waarom je huid écht zuurstof nodig heeft
Een huid die te weinig zuurstof krijgt wordt vaal, dof, krijgt een vermoeide uitstraling en wordt (bijna) niet bruin. Ook verslapt en veroudert de huid veel sneller omdat er voor cel vernieuwing ook zuurstof nodig is. Dus hoe zorg je nou voor genoeg zuurstof in de huid? Met het product Oxys Genes kun je je huid een krachtige en pure zuurstof boost geven die tot diep in de cellen doordringt. Hierdoor wordt je huid steviger, vitaler, stralender en frisser. Dat wil toch iedereen? Best bijzonder dat hannah pure zuurstof heeft weten te vangen in een crème gezichtscrème. Normaal gesproken kan dit niet omdat zuurstof direct vervliegt in contact met lucht en daglicht, maar in Oxys Genes zijn de zuurstofmoleculen luchtdicht verpakt. Zo kunnen ze niet vervliegen. Super slim! De vitamine C, E en de druivenpit olie in de crème zorgen er ook nog eens voor dat de huid van binnen uit verbeterd wordt.

En zo word je bruin
Als je huid genoeg zuurstof binnen heeft gekregen door hannah’s Oxys Genes (en er tip-top uitziet) is het tijd om bruin te worden. UV-straling zorgt in combinatie met zuurstof voor oxidatie van de pigmentcellen in de huid. Hierdoor gaan de huidcellen melanine aanmaken en dat stofje zorgt ervoor dat de huid bruin wordt. Zuurstof is dus essentieel voor het bruiningsproces. Ook is het belangrijk om je huid te beschermen met een goede SPF. Hier lees je daar alles over. Een goede zonbescherming zorgt er ook voor dat je huid langer bruin blijft, laat je dus goed adviseren door een huidcoach zodat je voor de SPF kiest die bij jouw huid past. Je moet er tenslotte nog je hele leven mee doen! Dus hup, aan de slag met Oxys Genes en de juiste SPF, dan ben je helemaal klaar om die bleke huid aan te pakken en kan het bruin worden beginnen. De producten shop je hieronder. Laat de zon maar komen!

En psst: zolang de voorraad strekt ontvang je bij de huidcoach bij aanschaf van twee hannah Sun Perfection producten (75 ml) een strandlaken ter waarde van €39,- cadeau.

shopping-hannah

Shop de producten hier:

1 FADE TREATMENT // 2 HIGH QUALITY

 3 JUVI PROTECT // 4 OXYS GENES

READ NEXT:
Wat je NOOIT mag doen bij het aanbrengen van je zonnebrand
De fout die bijna iedere vrouw maakt bij het kopen van een nieuwe zonnebril
De zonnebrand fouten die we allemaal maken