Zo word je bruin zonder zon of zonnebank

Iedereen wordt blij van een zongebruinde huid. Het is een aandenken aan waarschijnlijk een fijne zonvakantie en het geeft je de ultieme summer glow. Er is alleen één maar: als je niet op vakantie gaat is het best moeilijk om zo’n fijn kleurtje te krijgen. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Met deze tips kun je alsnog sunkissed worden zonder dat je daarvoor onder de zonnebank of de zon in hoeft te gaan.

Foundation en bronzer
Zo simpel kan het zijn. We raden je normaal gesproken aan om een foundation aan te schaffen die met je huidkleur matcht, maar als je goed bent in het aanbrengen kun je je foundation best één tintje donkerder nemen. Ook kom je al een heel eind met een bronzer. Ga voor bronzer met een natural glow.

Spray tan
Oud maar goud: de spray tan. Ze zijn er al jaren, en ze werken nou eenmaal goed. Met een spray tan word je gelijkmatig bruin zonder dat het je huid beschadigt en het kleurtje blijft ook nog eens lang zitten.

Draag wit
Dit is nog zo’n oude truc waar we nog steeds veel aan hebben. Als je wit draagt zorgt dit er in vergelijking voor dat je er bruiner uitziet. Work that white!

Natuurlijke zon
Je hoeft echt niet op een bedje te gaan liggen bakken om een bruin kleurtje te krijgen. Breng zonnebrand aan en ga lekker een rondje buiten lopen. Zo krijg je net zo veel zon op je gezicht als dat je gaat liggen bakken en het is een stuk gezonder. Verbrand je ook nog eens een paar calorieën!

Bruiningsdoekjes
Deze doekjes zijn ontzettend handig. Het is een snelle manier om dat zomerse kleurtje te krijgen dat je zo graag wilt. Neem een doekje en breng het aan op je gezicht, borst, armen, eigenlijk overal! Zorg er wel voor dat je het doekje gebruikt op een schone huid en dat je draaiende bewegingen gebruikt zodat je het product gelijkmatig aanbrengt. Nog een tip: was je handen na gebruik 😉

READ NEXT:
> Wat je NOOIT mag doen bij het aanbrengen van je zonnebrand