Dit komt in februari op Videoland

Er komt koud weer aan en dat betekent dat het de perfecte tijd is om de hele dag thuis tv te kijken. In februari komen er een aantal nieuwe releases op Videoland en hoe heerlijk is het dat je alle seizoenen van je favoriete series achter elkaar kan kijken? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

Scandal S1-S7

De zeven seizoenen van deze serie verschijnen op 4 februari op Videoland. Dat betekent dat je jezelf de komende weken niet meer hoeft te vervelen. De serie gaat over een vrouw Olivia die eerst als media-adviseur bij het Witte Huis werkte. Ze besluit om een bedrijfje voor zichzelf te beginnen, maar het lijkt erop dat haar werknemers meer problemen hebben dan Olivia van tevoren ooit had kunnen denken…

Awkward S1-S5

Alle vijf seizoenen van deze serie verschijnen 18 februari op Videoland. Deze serie gaat over een verlegen meisje, Jenna Hamilton, die altijd als de nerd van de klas werd gezien. Wanneer ze een ongeluk krijgt, begint ze wat meer op te vallen en wordt ze opgemerkt door haar klasgenoten. Alleen de aandacht die ze nu krijgt, is ook zeker niet positief. Toch is het een hele humoristische serie waar je seizoenen lang van achter elkaar kan kijken.

Zwaar Verliefd

Deze film draaide nog niet heel lang geleden in de bioscoop, maar is vanaf 12 februari al te zien bij Videoland. De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Bakkum en Barbara Sloesen. Het verhaal gaat over Isa, een jonge vrouw met een goede carrière als dierenarts en lieve vriendinnen. Toch is ze erg onzeker over haar lichaam en durft ze daarom nooit op een man af te stappen. Maar wanneer de super knappe Ruben met zijn hond haar dierenkliniek bezoekt, komt hier misschien wel verandering in.

Absentia S1

Dit is een nieuwe serie die op 22 februari op Videoland verschijnt. Deze misdaad serie gaat over een FBI-agente die een aantal jaar geleden is verdwenen. Na een lange tijd van zoeken is de zaak opgeheven en is Emily Byrne dood verklaard. Totdat ze op een dag ineens gevonden wordt. Ze zegt niets meer te weten, maar aan haar verhaal blijken nog een aantal haken en ogen te zitten.

Homicide: Hours to Kill

Dit is een crime documentaire die op 13 februari op Videoland verschijnt. De serie volgt rechercheurs die verschillende misdaadzaken onderzoeken. De misdaden worden gereconstrueerd en dit zorgt voor een hele spannende reeks aan verhalen.

https://www.youtube.com/watch?v=mRygsqa6zzs

 

READ NEXT
De Videoland serie die je NU wil kijken
Deze series komen in 2019 op Netflix
De fijnste series die je met mannen kan kijken