Dit luchtje past bij jouw sterrenbeeld

Op zoek naar een nieuw parfum, maar wordt je overweldigd door de explosie aan geuren? Dan biedt je sterrenbeeld de oplossing. Jouw sterrenbeeld vertelt namelijk precies welk parfum perfect bij je past. Handig!

Waterman

Flirten is een van jouw specialiteiten, maar dat hoeven we jou niet te vertellen. Met het juiste luchtje voel je je nog zekerder van je zaak. Ga voor een elegante, romantische en sprankelende geur. Bloemig en fris, een tikkeltje zoet en séxy….. Enjoy! 

Vissen

Op liefdesgebied ben jij romantischer dan wie dan ook. Je oog op iemand laten vallen? Dan verandert het leven in een fairytale. Het parfum dat past bij jou is zoet, maar niet snoeperig zoet. Ga voor exotisch fris met de zwoele en verleidelijke ondertoon van muskus.

Ram

Jij bent avontuurlijk en energiek. Dynamisch en vlug van begrip. De ram staat bekend om zijn vurige temperament en passie. Geen enkel excuus dus om NIET een pittig geur op te doen. Een sensueel parfum past bij jou, een rijke, ‘volle’ en spannende geur…Oriental spicy!  

Stier

Rust & sensualiteit hier sta jij om bekend. Met oog voor alles dat mooi is – hoe klein ook. Je bent zintuigelijk ingesteld. Geen bloemenweide in de buurt? De geur die al jouw zintuigen zal prikkelen is zeldzaam en staat gelijk aan een tuin vol met de duurste, mooiste en exotische bloemen. 

Tweelingen

Een muurbloempje ben je in elk geval niet! Tweelingen houden ervan om over de top te doen. Je hebt een jeugdige en sociale persoonlijkheid, daar hoort een geur bij die speels is. Frisse en vrolijke accenten verrijkt met exotische tinten. Een parfum die komt in een flacon met een knipoog past helemaal bij jou. Much more FUN! 

Kreeft

Alles is liefde! Ja, ALLES. Jij hebt een liefdevol en verzorgend karakter. De kreeft is heel vrouwelijk en dat laat dit graag zien. De geur die écht bij jou past bevat verleidelijke houtnoten met een vleugje bloemen.  A fragrance that smells like love. 

Leeuw

Lights off, spot on! Als leeuw sta je graag in het middelpunt van de belangstelling. Met jouw charme en stralende persoonlijkheid trek je veel aandacht. De wereld is jouw podium en daar hoort een showstopper van een parfum bij. Sí a la perfume… 

Maagd

Perfectionisme is jouw middle name en loslaten vind je lastig. Een maagd is érg georganiseerd en heel vrouwelijk. Je hebt een liefde voor fijne en luxe dingen. Een aards parfum past écht perfect bij jou, een krachtige, ‘rijke’ geur met een zoete ondertoon.

Weegschaal

Wist je dat de weegschaal niet alleen bekendstaat om haar diplomatie en idealen, maar ook om haar elegantie? Vast wel! Jouw stijl is simpel & klassiek, met een vleugje romantiek.  Onderstreep dat gegeven met een parfum. Ga voor een zachte, romantische en delicate geur met een exotisch vleugje.

Schorpioen

A true mystery! Schorpioenen zijn eerlijk maar ook heel mysterieus (en een ‘beetje’ koppig!). Jij bent altijd te porren voor een goed avontuur. Modern, speels, sexy een échte free-spirit. Ga voor een vurig warm parfum dat net zo mysterieus als jij.

Boogschutter

Jij bent de optimist onder de sterrenbeelden. Waar je ook gaat, je brengt altijd een positieve vibe met je mee. Boogschutters zijn natural beauties, ook op gebied van mode & stijl. Een pittig parfum past bij jou. Poederig zoet met warme houtnoten en een subtiel vleugje kruidig en citrus.

Steenbok

De altijd zo bescheiden steenbok doet het graag rustig aan. Wat beauty betreft ga je voor klassiek & tijdloos. Optimaliseer jouw naturelle look met een parfum. Warm, vertrouwd een geur waar je gelukkig van wordt. We know klinkt een beetje overdreven maar geloof ons dit pas hélemaal bij jou.

READ NEXT
Dé plekken waar je parfum het langst blijft zitten
Zo laat je jouw parfum uniek ruiken!
>Dit item zorgt ervoor dat je je parfum langer kunt bewaren