Dit nieuwe merk uit Parijs wil je leren kennen

Een van de leukste dingen aan online shoppen vinden wij toch wel het ontdekken van nieuwe merken en webshops. Hoewel de H&M en Zara natuurlijk ook enorm veel leuke items hebben, is het extra tof als je iets nieuws en exclusiefs hebt ontdekt. Zo nu en dan vinden we zo’n online schat en in dat geval delen we hem natuurlijk met jullie. Deze keer ontdekten we een nieuw merk uit Parijs, waar je dus gewoon vanuit Nederland kunt bestellen. En dat wil je zometeen ook zeker gaan doen.

Musier Paris

Het merk Musier Paris is opgericht door Anne-Laure Mais, een bekende blogger uit Parijs. Op 9 april lanceerde ze haar merk, en dit was meteen een groot succes. Via de webshop bestel je tops en jurkjes met vrolijke printjes maar ook chiquere en pakken en jurken. Alle items hebben één ding gemeen: ze passen stuk voor stuk perfect bij de prachtige Franse stijl.

Voor €7,50 worden bestellingen wereldwijd verzonden, dus een tripje naar Parijs is dus niet eens nodig. Alhoewel dit wel een goed excuus zou zijn. Op dit moment zijn er 24 items verkrijgbaar, en wij kunnen alleen maar hopen dat het merk zo snel mogelijk uitbreidt..

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI