Dit wil je altijd doen aan het einde van een date

Je hebt je eerste date met een jongen. Jullie hebben een hele gezellige tijd samen en willen de avond goed afsluiten, maar hoe kan je dat het beste doen? Je wilt wel goed met elkaar gepraat hebben en meer te weten zijn gekomen over hem, want je moet tenslotte wel je vriendinnen op de hoogte kunnen brengen. Met deze tip sluit jij je date sowieso goed af!

Wanneer je een avond met elkaar in een restaurant bent zit je continu tegenover elkaar en ben je eigenlijk geforceerd om de hele avond met elkaar te praten, omdat het anders ongemakkelijk wordt. Ga daarom als date niet iets doen waarbij je gelijk heel veel moet praten. Wanneer je elkaar voor het eerst ziet gaat dit nog niet zo soepel, dus ga bijvoorbeeld naar de bioscoop of iets anders doen waarbij je bezig bent en niet de hele tijd hoeft te praten.

Natuurlijk wil je aan het einde van de avond wel iets meer over hem weten, dus hoe kan je een goed gesprek met hem aangaan zonder dat je geforceerd bent om continu te praten? Ga na je date een stukje wandelen. Je loopt hierbij naast elkaar en hoeft elkaar niet continu aan te kijken. Dit maakt de situatie ook wat prettiger, vooral voor een eerste date. Heb je elkaar even niks te vertellen en ben je bang dat het ongemakkelijk wordt? Praat dan bijvoorbeeld over de dingen die je tegen komt tijdens het wandelen. Zo heb je weer een nieuw onderwerp om over te praten.

 

READ NEXT
Date tips voor iedereen die blut is
5 tips om een slechte date te beëindigen
5 leuke dingen om met je vriend te doen