Dit wil je niet vergeten als je naar het strand gaat

Als het mooi weer is, trekken we in de zomer natuurlijk massaal naar het strand. Heerlijk zonnen, relaxen en zo nu en dan afkoelen in het water. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het weer zover is!

Maar wat neem je allemaal mee naar het strand? Naast je zonnebril en je zonnebrand, die je in ieder geval niet mag vergeten, zijn er nog een aantal accessoires die je wilt meenemen naar het strand. Zo wordt je stranddagje nog leuker en relaxter! We zetten ze op een rijtje, dan ben je alvast voorbereid.

Haarband

Op een warme dag is het natuurlijk het fijnst om je haar uit je gezicht te dragen. Neem daarom altijd een elastiekje mee zodat je je haar in een staart of knot kunt dragen. Ook is een haarbandje heel handig voor op het strand, dan heb je geen last van je lokken.

Koelbox of -tas

Het is heel belangrijk dat je genoeg drinkt op een warme dag. Zorg er daarom voor dat je genoeg drinken meeneemt als je een dagje naar het strand gaat. Het nadeel van de felle zon is alleen dat je drankjes al snel lauw worden, waardoor ze niet zo verfrissend meer zijn. Schaf daarom een koelbox of -tas aan om je drankje koud te houden. En dan hebben we het niet alleen over je wijntje, zorg ook voor genoeg water. Zo hoeft een dagje strand bijna niets te kosten.

Strandlaken

Op het strand brengen we een groot gedeelte van de dag door op ons badlaken. Nu kun je natuurlijk een willekeurige handdoek uit de kast trekken, maar eigenlijk zou je jezelf moeten verwennen met een groot strandlaken. En die hoeft zeker niet saai te zijn, want er zijn heel veel leuke standlakens verkrijgbaar.

Mini kluis

Als je het water in gaat, laat je je telefoon en andere kostbare spullen natuurlijk het liefst achter bij je handdoek. Maar als je dit doet, neem je wel een risico. Deze mini kluis van TanSafe is dé oplossing voor dit probleem. Hij ziet eruit als een zonnebrandfles, waardoor niemand door zal hebben dat je telefoon, geld en sleutels erin verstopt zitten. En je kunt hem natuurlijk ook prima namaken.

Speaker

Muziek maakt alles beter, dus ook een dagje op het strand. Neem een speaker mee (of zorg dat een vriend er een meeneemt) zodat jullie op het strand kunnen genieten van een een relaxt muziekje of de laatste zomerhits. Liever van je muziek genieten zonder dat iedereen het hoort? Vergeet dan vooral je oordopjes of koptelefoon niet.

Strandtas

Nu je al die accessoires hebt geshopt, heb je natuurlijk nog een tas nodig die groot genoeg is om alles mee te nemen. Gelukkig zijn er genoeg leuke strandtassen om uit te kiezen, dus je kunt hem alvast shoppen.

Overig

Op het strand kun je natuurlijk niet je telefoon opladen, dus stop je powerbank in je tas voor het geval je batterij leeg gaat. Ook kunnen vochtige (baby)doekjes goed van pas komen, om bijvoorbeeld je je gezicht even op te frissen en je handen af te nemen na het insmeren.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe zonnebril?
> De leukste zonnebrillen onder 50 euro

Want één keer insmeren is niet genoeg!
> Zo breng je zonnebrand opnieuw aan zonder je make-up te verpesten

Hier kun je ook genieten van het mooie weer:
> Eens wat anders dan het strand? Hier moet je zijn!