Dit wordt de nieuwste IT-bag

De Chloe Faye bag is een lange tijd ontzettend hot geweest en werd bij iedere IT-girl gespot. Logisch, want deze knappe, tijdloze tas is de investering meer dan waard. Er zijn weinig merken die zo klassiek en tijdloos zijn als Chanel. Koop je er nu één (zo spaar je voor die Chanel tas) dan kunnen je kinderen of zelfs kleinkinderen er nog van genieten, want deze tassen worden alleen maar meer waard. Je kan dus beter investeren in een Chanel dan een huis.

Maar nu is weer de beurt aan Coco. Chanel geen nieuwe tas meer uitgebracht. Wij waren dan ook enthousiast toen we hoorden dat Chanel met een nieuwe tas zou komen. Deze heet Gabrielle oftewel de echte naam van Coco Chanel en lijkt qua model niet op het traditionele model van de Chanel tassen, er is namelijk geen flap te bekennen. Hoewel de tas nog niet zo lang op de markt is, lijkt het al de nieuwe it bag te worden.

Hier hoef je gelukkig niet lang voor te sparen
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa
Dingen die je niet hoeft op te geven om geld te besparen!

https://www.instagram.com/p/BTCDHJehpJn/

https://www.instagram.com/p/BSwCP4Il8Ug/

https://www.instagram.com/p/BTAQdlagoTX/

 

 

 

 

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »