Dit wordt je nieuwe make up routine

Je opmaken ‘s ochtends vroeg is niet altijd makkelijk. Je ogen zitten nog dichtgemetseld waardoor je weinig ziet en je handen werken nog niet optimaal. Tevens is de snooze button op je wekker ineens erg aantrekkelijk. Snappen wij. Desondanks wil je wel met een verzorgd koppie de deur uit. Dus wat dan de gouden oplossing is? Een korte 15 minuten make up routine waar je geen uren voor nodig hebt, maar waardoor je er wel knap uit gaat zien. Deze producten heb je sowieso onder de knie waardoor je binnen een oogwenk (of 15 minuten, ook goed) de deur uit kan terwijl je er uitziet alsof je even lekker een halfuur bij de schoonheidsspecialiste hebt gezeten.

1. BB-Crème

Let’s start bij de basis. Een goede bb-creme zorgt er voor dat je huid gevoed en beschermd wordt. Ook wel eens lekker als afwisseling op je foundation. Deze crème maakt je gezicht egaler en geeft ook dekking. Als je al blessed bent met een mooie huid, kun je de BB-crème natuurlijk ook gewoon skippen.

2. Concealer

Concealer is your best friend! Breng concealer aan onder de ogen en in de binnenste hoeken naast je neus, dit geeft je automatisch een frisse look.

3. Blosje

Gebruik een blush en krijg een instant gezonde uitstraling. Breng de blush aan op de appel van je wang, veeg deze vervolgens uit richting de haarlijn.

4. De ogen

Mascara ziet er geweldig uit bij iedereen en zorgt ervoor dat je alle andere oog make up kan laten staan. From the base to the top, denk eraan de borstel te zigzaggen – dit is dé manier om wimpers te scheiden en klonters te vermijden.

5. Soft gloss

De gloss  laat je lippen er voller uitzien. Kies er een uit met een subtiele glans in een tint die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. En klaar is kees!

READ NEXT
Ze zijn bijna allemaal nog draagbaar ook
Dit worden de make up trends in 2018
Hallo prachtige ogen
Deze kleur oogschaduw past het mooist bij jouw oogkleur
Concealer, je nieuwe beste vriendin
Concealer, welke heb je nodig en wat kun je er mee?