Dit zegt jouw favoriete Instagram filter over jou

Instagram is de laatste tijd ons eigen fotoboek. Jouw Instagram account zegt veel over jou, maar wat blijkt nou, ook jouw Instagram filter zegt iets over je persoonlijkheid. Gooi jij altijd Hefe over je zonsondergang- of outfit foto’s? Dan ben jij color crazy. Is dat zo?

1. Early bird
Dat jij verlangt naar het tijdperk van de platenspelers en Volkswagenbusjes is niemand ontgaan. Moderne dingen doen het niet zo goed bij jou en je bent dan ook liever opgesloten in een vintage winkel dan dat je ooit een stap zet in een Scandinavische designwinkel.

2. Nashville
Easy; zo kan je de Nashville gebruiker het beste beschrijven. Ze doen nooit te veel hun best op een foto en zullen dus ook echt niet drie uur bezig zijn met het bewerken van hun foto’s. No way!

3. X-PRO II
Is X-pro II jouw vaste keuze? Dan zet jij alles in een positieve daglicht. Op een regenachtige dag post jij een foto van de waterdruppels op je raam en lijkt de dag opeens mooier dan ooit.

4. Brannan
Brannan is de filter voor de echte drama queens. Hoe saai het blaadje van de boom of de appeltaart ook is jij maakt de foto even dramatisch als je eigen persoonlijkheid.

5. Hefe
Hefe gebruikers maken van elke foto een kleurrijk masterpiece. Een vrolijke Instagram feed gegarandeerd!

 

READ NEXT
Deze jas van de Zara heeft haar eigen Instagram-account
De meeste likes krijg je met deze Instagram filter!
Onze favoriete Instagram accounts!