Dit zijn de 6 bh’s die je deze zomer wil hebben

Het is bijna zomer en dat betekent dat je tijdens de warme dagen het liefst zo min mogelijk draagt. Maar dat brengt ook wat problemen met zich mee. Want minder kleding betekent dat er meer te zien is, en wat nou als je dat niet wil? Dan zorg je er gewoon voor dat je de juiste bh onder je top draagt! Wij helpen je een handje met deze 7.

1. Backless top

Heb je een top met een bijzondere achterkant waardoor je het liefst zonder beha de deur uit zou stappen? Nergens voor nodig, want als je een goede plakbeha koopt, hebben je borsten toch een soort van support en is er niemand die dat zal zien!

[show_boutique_widget id=”721671″]

2. Camisole

Heb je een mooie top met een V-hals? Zoals een fijne camisole of een andere lingerietop? Ga dan voor een mooie zwarte kanten bralette.

[show_boutique_widget id=”721672″]

 

3. Low side tank top

Festival op de planning en wil je dan graag die nieuwe top aan met lage zijkanten? Dat kan! Je kunt je look nog leuker maken door te kiezen voor een mooi bh’tje in een felle kleur!

[show_boutique_widget id=”721673″]

4. Off shoulder top

Strapless tops zijn helemaal hot deze zomer maar wat moet je dan in godsnaam met je ondergoed? Laat je doorzichtige bh-bandjes links liggen en kies voor een mooie strapless bh, zoals een Wonderbra.

[show_boutique_widget id=”721674″]

5. Racerback top

Tops met een racerback achterkant zijn zo fashionable! Maar wist je ook dat hier speciale bh’s voor gemaakt zijn met de naam racer back bh.

[show_boutique_widget id=”721676″]

6. See through top

Wil je juist dat ie gezien wordt en heb je een see through top aan? Kies dan ook voor een mooie kanten variant.

[show_boutique_widget id=”721675″]

Al klaar voor de zomer?
Zo draag je velvet in de zomer
De perfecte schoen voor deze zomer

PHOTO CREDITS: JOLIELOT