Dit zijn de allerknapste vinyl broeken van het moment

Vinyl broeken zien we steeds meer en meer in het straatbeeld. Ze zijn een leuke aanvulling op je kledingkast. De vinyl broek is heel opvallend en toch is de broek makkelijker te combineren dan je zou denken. Wij vertellen je wat de do’s en dont’s zijn als je zo’n prachtige broek hebt geshopt. Heb je er nog geen in je bezit? Dan shop je onderaan de pagina de mooiste vinyl broeken van het moment.

Do’s

Kleed je vooral casual als je een vinyl broek draagt. Witte sneakers zijn zeker een do! Een oversized blouse of een (kasjmier) trui zeker ook. De vinyl broek valt al genoeg op, dus je kan het verder simpel houden. Ideaal om te combineren met een oversized wollen trui deze winter. Je kan wel een beetje uitpakken met accessoires als je dat leuk vindt. Draag bijvoorbeeld een mooi paar statement oorbellen (hier shop je mooie statement oorbellen) of ga voor een kleurrijke crossbody tas.

Dont’s

Pumps staan mooi en vrouwelijk, maar vallen meer op dan sneakers. Daarom zijn ze minder geschikt in combinatie met de al behoorlijk opvallende vinyl broek. Draag het liefst ook geen opvallende tops met opvallende prints of kant. Zo wordt het geheel iets te uitdagend en kan het al snel ordinair ogen. Tops met een laag decolleté wil je ook vermijden, want je wil er niet uitzien als een pitspoes. Oh en nog een praktische tip: je hoeft onder een vinyl broek geen panty te dragen als je bang bent dat je het koud gaat krijgen, want dat krijg je het zeker niet in deze broek.

Zonder te piepen

Wat vaak vervelend wordt gevonden aan dit materiaal is dat het enorm piept. En dan moet je er ook nog eens de hele dag mee rondlopen. Daar is gelukkig een hele makkelijke oplossing voor. Wanneer je een klein druppeltje olie aanbrengt op de plekken waar de broek zo’n piepend en krakend geluid maakt, heb je dit probleem gelijk opgelost. Wij hebben de meest stijlvolle vinyl pants van dit moment voor je uitgezocht en je kan ze hieronder direct shoppen!

READ NEXT
Zo is je broek opeens heel classy
Hier shop je nepleren broeken die eruitzien alsof ze van echt leer zijn
De allercoolste faux leather skirts van dit moment!

[show_boutique_widget id=”773656″]

PHOTO CREDITS MANDYMJM

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »