Dit zijn dé beauty regels die iedere vrouw met een mooie huid volgt!

Flawless skin, we zouden het allemaal wel willen.. Herken je dat: je ziet iemand voorbij komen met een perfect skin… en denkt: hoe doet ze dat? Maar je kunt er zelf een heleboel aan doen om ook die mooie huid te krijgen. Wij hebben de regels die iedere vrouw met een flawless skin volgt, voor je op een rijtje gezet!

1. Huidtype

Als je een mooie huid wilt moet je natuurlijk wel weten wat jouw huidtype is. Heb jij een normale, vette of droge huid? De vrouwen met een mooie huid gebruiken dan ook producten die speciaal voor hun huidtype geschikt zijn. Ook kun je het beste gaan voor natuurlijke producten deze zijn milder zijn voor je huid (ideaal als je gevoelige huid hebt).

2. Nooit met make-up slapen!

Met make-up gaan slapen is niet goed voor je huid. (Kijk hier waarom je slapen met make-up beter kunt laten). Zorg er dus voor dat je je gezicht altijd goed reinigt. Het beste is om je gezicht twee keer per dag te wassen (en zo reinig jij je gezicht het beste).

3. Water drinken

Water, water, water.. Vrouwen met een mooie huid drinken veel water. Hierdoor droogt je huid niet uit en blijft het mooi gehydrateerd en glanzend.

4. Voedende crème mét SPF factor 

Een voedende crème met een SPF factor (cause spring is coming!) is ook iets wat bij iedere vrouw in de kast zou moeten staan (en gebruikt zou moeten worden). Het beschermt je huid tegen de eerste zonnestralen en het houdt het vochtgehalte van je huid op pijl waardoor je skin er veel beter uitziet.

5. Scrubben

Scrub ongeveer 1 keer per week je gezicht. Hiermee verwijder je dode huidcellen en krijg je die flawless skin we all want!

6. Niet te veel in de zon

We mogen dan écht (HEEL) blij worden van de zon… en zodra we onze shortjes weer aankunnen dan lopen we het liefst met bruine benen rond. Probeer de zonnebank te vermijden en kies liever voor een goede zelfbruiner of een spray tan.

7. Gezond eten

Je eten kan ook veel invloed hebben op hoe je huid eruit ziet (je bent tenslotte wat je eet, right?) Eet dus gezond (voldoende fruit, verse groentes,…) om een perfecte huid te creëren! (Kijk hier welke skin foods je een stralende huid geven).

8. Voldoende slapen

Vrouwen met een gorgeous skin slapen goed, want rust is essentieel om er goed uit te kunnen zien. ’s Nachts herstelt je huid waardoor je er de volgende dag uitgerust en fris uitziet.

9. Sporten

Doe jij al mee aan de HKMX 100days challenge met Manon? (Bekijk hier de oefeningen). Sporten zorgt voor een goede doorbloeding en zorgt ervoor dat je een summer killer body krijgt. Doe dus iedere week even een paar oefeningen and your skin will look fabulous!

10. Stop met roken!

Ja rokende ladies, deze gewoonte hebben vrouwen met een mooie huid niet. Dus als je écht een mooie huid wilt moet je er toch aan geloven! (Maar dit gaat je zeker lukken!).

Source: Taylor Marie Hill