Dit zijn de foutste openingszinnen!

Heb jij deze openingszinnen weleens gehoord? Of misschien zelf eens gebruikt? We geven toe: het is misschien een beetje flauw. Maar wij zouden in ieder geval heel hard moeten lachen als the man (of our dreams ?) met één van deze openingszinnen een gesprek zou beginnen. (Everybody needs a good laugh, right?). 

Dit zijn de foutste openingszinnen

1. ”Ik ga een telefoonboek starten, mag ik jouw telefoonnummer?”

2. “Als ik op mijn horloge kijk zie ik dat je geen slipje aanhebt.” (“Echt wel!”). “Damn, dan loopt hij weer een uur voor!”

3. ”Hallo, ik ben Mr. Right. Ik hoorde dat iemand naar mij zocht!”

4. ”Is dat een ladder in je panty of de stairway to heaven?” (Zó voorkom je ladders in je panty).

5. ”Heb jij ook zo’n hekel aan openingszinnen?”

6. ”Ik ga naar buiten om met je te zoenen, ga je mee?” (Wist je trouwens dat zoenen heel gezond is?).

7. ”Zou ik wat in je mond mogen fluisteren?”

8. ”Er zijn honderden openingszinnen… Maar welke werkt bij jou?”

9. ”Als je denkt mij te kunnen versieren, dan heb je dat goed gezien!”

10. ”Kan ik een kus lenen? Ik beloof dat ik hem teruggeef!”

11. *Hij zit aan jouw knie * ”Sorry, ik had jeuk aan jouw knie.”

12. “Ken ik jou niet van morgenochtend?”

13. *Hij leest het etiket in je shirtje* “Jep, dacht ik al. Made in heaven.”

14. “Mooie jurk, kan ik je eruit praten?”

15. “Ik ben van de mooie-vrouwen-inspectie en ik zie dat je nog niet in mijn register staat. Ik wil graag je naam, adres, telefoonnummer en cupmaat.”

Nu zijn wij natuurlijk heel benieuwd: met welke openingszinnen zijn jullie weleens versiert? En even voor de mannen onder ons: eigenlijk is het helemaal niet nodig om met een (niet zo’n) originele openingszin aan te komen zetten. “Ik heet <…>, hoe heet jij?” mag ook gewoon!:-)

P.S. En leidt zo’n foute openingszin uiteindelijk tot een date? Dit zijn de leukste terrasjes van Nederland!