Dit zijn de interieurtrends van 2017

YES! Er is weer een nieuw jaar aangebroken en de eerste modetrends hebben we al gespot. Maar naast mode zijn er ook nieuwe interieurtrends. Kan jij ook zo lekker wegdromen van al die mooie kiekjes op Pinterest? Tijd om je interieur wel een update te geven? Lees dan snel verder!

Groen, groen en nog eens groen

Donkergroen, lichtgroen, mintgroen, het maakt niet uit. Alle tinten groen zijn trendy dit jaar. De kleur van de muur of juist een groene bank, het kan allemaal! Deze te gekke kleur maakt je huis kleurrijk en erg sfeervol. Don’t forget de planten!

Tropisch

Samen met de groentinten zijn tropische printjes helemaal leuk. Deze print geeft je interieur een heel tropisch sfeertje. Een soort van vakantiegevoel maar dan in je eigen huis, we love it!

Kurk

Ja, je leest het goed! Er zit niet alleen een kurk in een fles wijn maar je kunt dit nu ook in je interieur toepassen. Een muur van kurk, durf jij het aan? Je kan het ook houden bij gave krukken die van kurk zijn gemaakt. 

Vloerkleden

Vloerkleden zorgen ervoor dat meubels met elkaar verbonden worden. Dus ga voor een lekker groot vloerkleed zodat je interieur nog sfeervoller wordt.

Terracotta

Deze kleur wordt niet alleen voor bloempotten en dakpannen gebruikt maar ook voor je interieur. Gebruik de kleur terracotta in verschillende accessoires en je huis zal een warme en ontspannen sfeer geven. Heerlijk als je thuis komt van werk!

Wil je meer lezen over interieur?
Zo geef je jouw interieur een snelle make over
Quiz: welke interieurstijl past bij jou?

Wat te doen met een witte lege muur?