Dit zijn dé lekkerste parfum combinaties

Waarschijnlijk heb jij ook een favoriete parfum die je altijd draagt. En vaak linken mensen het geurtje ook aan jou, omdat die helemaal bij jou ‘hoort’. Maar wat wel jammer is, is dat ze nooit uniek zijn. Want hoeveel vrouwen dragen Chanel No. 5? En daarom hebben we een super leuke tip voor je! Je kunt namelijk je parfum ‘personaliseren’ want je kunt parfum dus gewoon combineren. En wij hebben de lekkerste parfum combinaties voor jou hieronder op een rijtje gezet!

parfum

Chanel No. 5
Als je Chanel No. 5 draagt, kun je die het best combineren met 
Waarom? De zachte bloemengeur van Chanel is perfect met de mysterieuze geur van Byredo.

parfum


Is dit jouw favo geurtje? Die kun je geweldig mixen met het geurtje
Waarom? Door deze iconische alledaagse geur te combineren met het luchtje van Thameen wordt het meer girly en vrouwelijk.

parfum

Jo Malone Pomegranate Noir
Draag jij altijd dit luchtje? Combineer ‘m dan eens met Mancera Roses Vanille!
Waarom? De geur wordt hier namelijk nog zachter en zoeter door en dit is een geweldige combinatie om te dragen.

parfum


Kunnen mensen jou uittekenen in deze geur? Dan wordt het tijd om hem te combineren met. Waarom? Omdat dit de lekkerste geur combinatie is bij Flowerbomb. Hij wordt er iets minder zoet van en een tikkeltje warmer. Perfect dus.

parfum


Spuit jij dit geurtje elke dag op? Dan wordt het tijd om een keer iets te vernieuwen! Mix hem een keer met Jo Malone Orange Blossom Hand and Body Lotion. Waarom? Opium is een klassieke Oosterse geur en wordt net wat zachter door het toevoegen van citrus van de bodylotion van Jo Malone.

beeld


Ben jij verslaafd aan deze geur? Maak ‘m dan net wat anders en combineer hem met. Waarom? Deze twee geuren versterken elkaar en de geur combinatie is fleurig en zoet. De donkere geur van Tom Ford’s Black Orchid wordt hierdoor wat zachter en milder.

READ NEXT:
>
>
Zo blijft je parfum het langst zitten

Source: Victoria Tornegren