Dit zijn de leukste series!

Is jouw Netflix account ook overbelast omdat je eeuwig series kijkt? Zodra je een vrij uurtje bent, duik je gelijk je laptop in om de afleveringen van 5 (of meer!) verschillende series in te halen? (Bekijk ook dit hilarische filmpje met David Beckham -in underwear-). We kennen het! Af en toe (of heel vaak) is het gewoon lekker om de hele dag in bed te liggen en je favo serie te kijken! (Bekijk ook deze geweldige slaapkamerinspiratie!). En als je nog niet genoeg series kijkt, hebben wij de leukste series voor je op een rijtje gezet! (Voor de echte serieverslaafden onder ons zit er vast wel één bij die je nog niet kijkt…).

1. Suits

De populaire serie Suits gaat over de topadvocaat Harvey Spector en zijn medewerker Mike Ross. Mike heeft zijn school niet afgemaakt maar is super slim. Ze zijn een ideaal team! Een hele interessante serie en natuurlijk heerlijk om lekker weg te zwijmelen bij de knappe lawyers.. (zwijmel ook weg bij deze gorgeous mannen met stijl!).

2. Breaking Bad

Een super mooi verhaal over een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij kanker heeft en nog maar twee jaar zal leven. Hij wil er alles aan doen om zijn zoon en vrouw een goed leven te geven dus besluit hij drugs te gaan verkopen met één van zijn voormalige studenten. Heel spannend…!

3. House of Cards

Dit is een heerlijke, spannende serie met een beetje dark humour (we love). Het gaat over een machtige en manipulatieve president die samen met zijn vrouw (die net zo manipulatief is) wraak nemen op iedereen die hen ooit hebben bedrogen.

4. Pretty Little Liars

Je hebt vast wel eens van Pretty Little Liars gehoord? Dit is een hele spannende vrouwenserie. Het gaat over een vriendinnengroep die (nog steeds!) lastig gevallen wordt door hun vermoorde friend ‘A’. Pretty creepy right?! In de serie proberen ze erachter te komen wie ‘A’ nou echt is. (Is het hun vermoorde vriendinnetje Alison?). Ze maken iedere aflevering wel weer wat geks mee,… spannend!

5. Orange is the New Black

Piper Chapman, een vrouw in de dertig, krijgt fifteen months gevangenisstraf! En dit omdat ze ooit geld getransporteerd had voor haar drug dealing vriendin. Piper komt in een vrouwengevangenis terecht en ze maakt de gekste dingen mee…. met natuurlijk heel veel drama en veel grappige momenten.

6. The Fall

Hou jij van detective series? Dan is dit echt wat voor jou! Het gaat over een seriemoordenaar die zijn slachtoffers stalkt, een vrouwelijke detective heeft de taak gekregen om deze man te vinden, super spannend dus!

7. Modern Family

We kennen allemaal Modern Family wel toch? Deze komedieserie gaat over het dagelijks leven van drie families (die op de één of andere manier, allemaal connected zijn). Je moet zeker weten lachen om deze hilarische serie!

8. Fargo

Een humoristische en spannende serie over een driftige, gewelddadige man die een klein stadje helemaal op stelten zet. Grappig, spannend en een beetje dark humour, de ideale combi dus!

9. Scandal

Olivia Pope is een hele populaire vrouw (niet alleen bij de mannen) maar ook op haar werk. Ze heeft bij the White House gewerkt en startte daarna haar eigen crisis management bureau, waar ze de gekste klanten over de vloer krijgt. Echt een aanrader!

10. Homeland

Op zoek naar een psychologische triller met hele leuke karakters? Gevonden! Het gaat over een man die na acht jaar gevangenschap (door Al-Qaida) eindelijk vrijkomt. Carrie Mathison (een CIA-agent) is ervan overtuigd dat hij als spion voor Al-Qaida werkt en probeert hier op allerlei manieren achter te komen.

11. Revenge

De bad ass chick in deze serie neemt wraak op de mensen die haar vader hebben vermoord (en pijn hebben gedaan!). Ze doet zich daarom voor als iemand anders en samen met haar vriend (een computer nerd) lukt het haar om héél dicht bij haar vijanden te komen. Keep your friends close and your enemies closer..

12. Empire

Ben je een muziekliefhebber en vind je de muziekindustrie helemaal geweldig? Dan hebben wij een hele leuke voor je! Deze serie gaat over een platenmaatschappij van een hebberige man en zijn vrouw (die net uit de gevangenis komt) die hun twee getalenteerde zonen famous willen maken. (Ze zingen ook regelmatig een liedje, very entertaining!). Dit levert nogal wat problemen en ruzietjes op binnen de familie.